8 de desembre de 2019 8/12/19

Gota freda: el riu Segura comença a desbordar-se a Oriola

Gota freda: el riu Segura comença a desbordar-se a Oriola - (foto 1)

  El pas de la Depressió Aïllada en nivells alts (DANA) per la Comunitat continua causant problemes allà per on passa. En aquesta ocasió, ha sigut el riu Segura al seu pas per Oriola (Alacant) el qual ha començat a desbordar-se a causa de les intenses precipitacions registrades en la localitat en les últimes hores.

  Així ho ha fet saber la Confederació Hidrogràfica del Segura (CHS) en el seu compte oficial de Twitter, des d'on també demanen als ciutadans que extremen les precaucions i seguisquen les indicacions de les autoritats.

  A més, la Policia Local d'Oriola ha ordenat l'evacuació de les cases que es troben situades prop de l'àrea de les sénies, corriol els Martínez així com de les zones pròximes. En aquesta mateixa línia, demanen als veïns que eviten desplaçar-se pel municipi perquè els carrers són “intransitables”.

  Per a la jornada de hui divendres, continua l'alerta a les províncies d'Alacant i València, on es poden arribar a registrar fins a 90 litres per metre quadrat segons la informació facilitada per l'Agència Estatal de Meteorologia.

  ocultar
  Gota freda: el riu Segura comença a desbordar-se a Oriola
  Pujar