28 d’octubre de 2020 28/10/20
Per Jordi Bort
Raons i paraules - RSS

El vi i el betlem de Sant Blai

  FOTOS
  El vi i el betlem de Sant Blai- (foto 1)
  El vi i el betlem de Sant Blai- (foto 2)

  Estem a les portes d'encetar el camí cap al Nadal. Per cinqué any la Confraria de Sant Blai, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Borriana, torna ha aparèixer en l'agenda nadalenca, cultural i festiva de la nostra ciutat amb l'exposició del betlem que ja s'ha convertit en una tradició en la casa del patró. Enguany els visitants podràn contemplar quatre betlems. A més del conegut betlem de Sant Blai confeccionat per Jose Luis Ribes, l'acompanyaràn les obres de Teresa Casinos, Ricardo Carbó i David Sivera, que son els qui completaràn este marc betlenístic que ens sorprendrà amb innovacions i detalls dignes d'elogi.

  D'esta manera la Confraria de Sant Blai continúa amb esta línia de treball fent present al patró durant els mesos de desembre, gener i febrer. La confraria tornarà a repetir l'experiència de l'any passat del Vi de Sant Blai que tant d'èxit va obtindre, amb una gran resposta de col·laboració, implicació i compromís de la gent. Enguany la botella se'ns presenta amb una imatge renovada, i un etiquetatge diferent.

  La citad'inauguració és el proper divendres 1 de desembre a les 18:30h en l'Esglèsia de Sant Blai. El betlem es podrà visitar de dilluns a divendres de 15:00h a 19:00h, i dissabte i diumenge de 17:00h a 19:00h, fins al dia 6 de gener, festivitat dels Reis.

  Pujar