Castellano

Triplet de Creuats El Genovés en el Torneig de màdel d’Ontinyent

• Creuats El Genovés (1a categoria), Creuats El Genovés Roig (2a categoria) i Creuats El Genovés Blau (3a categoria) van triomfar en la segona jornada del Circuit

MÉS FOTOS
Triplet de Creuats El Genovés en el Torneig de màdel d’Ontinyent - (foto 2)
Triplet de Creuats El Genovés en el Torneig de màdel d’Ontinyent - (foto 3)

Ontinyent va viure una jornada espectacular de màdel el passat diumenge 22 de maig a pesar de les altes temperatures viscudes durant tot el dia. El poliesportiu municipal i el Club de Tenis Helios van acollir la segona parada del Circuit Intercomarcal de Màdel. L'alta participació d'equips en les tres categories, el gran nivell de joc i la bona organització del torneig van deixar el llistó molt alt per a les pròximes cites.

Els grans triomfadors van ser els equips de la comparsa de moros i cristians Creuats del Genovés, que van aportar quatre equips al torneig i tres d'ells van alçar el títol en cadascuna de les categories en joc.

En 1a categoria les primeres sorpreses ja van arribar en la fase de grups. Deportes Frías i Els Llopis de Miramar, finalistes en el torneig de Carlet, no van poder accedir a les semifinals, així com Amics de la Ribera, un altre dels favorits habituals en cada torneig. Dos dels equips que debutaven esta temporada en Ontinyent, Els Tacaets i Creuats El Genovés es van citar en la final deixant fora El Musa i Almogàvers, respectivament. Al remat, Creuats El Genovés van culminar la seua bona actuació en tot el torneig guanyant en la final i alçant així el títol en la capital de la Vall d'Albaida. Josep, jugador de Creuats El Genovés, va ser escollit com a millor jugador del torneig.

En 2a categoria va guanyar Creuats El Genovés Roig davant Home Bo, mentre que en 3a categoria va ser l'equip Creuats El Genovés Blau qui va superar Creuats El Genovés Groc, en dues finals que van ser molt igualades.

El Circuit seguirà el seu camí direcció Miramar

Miramar serà la pròxima cita del Circuit. El Centre Esportiu El Molí de la localitat de la Safor acollirà el tercer torneig de la temporada el diumenge 5 de juny.

Per a participar en el Torneig de Miramar cal registrar-se i inscriure’s al següent enllaç www.federaweb.com fins al 2 de juny, i contactar per confirmar i abonar la quota d’inscripció al telèfon 616 13 53 43. El preu d’inscripció per equip serà de 16€ en 1a categoria i 10€ en 2a, 3a, Iniciació i Infantil (<15 anys). A més a més, caldrà tenir llicència de pilota valenciana o pàdel en vigor, o el segur del torneig/circuit que es tramitarà a través del mateix enllaç d’inscripció.