20 de setembre de 2020 20/9/20

La nova campanya de dinamització comercial a Ontinyent repartirà fins a 3.000 euros en “Xecs-IN”

La nova campanya de dinamització comercial a Ontinyent repartirà fins a 3.000 euros en “Xecs-IN” - (foto 1)

  “Xecs In” és la nova campanya de dinamització comercial que permetrà comprar més amb menys diners a Ontinyent. Aquesta acció ha permès posar a la venda, fins al 31 de maig, 300 Xecs-In per valor de 50 euros. Els interessats podran adquirir aquest xec pagant un import de 40 euros, regalant així 10 euros.

  Aquesta acció organitzada des de l’Associació Comerç In amb la col·laboració de la Generalitat Valenciana i l'Ajuntament d'Ontinyent es desenvoluparà dintre d'Ontinyent al carrer, la iniciativa de dinamització comercial impulsada per l’Ajuntament a través del Consell Econòmic i Social (CES). En concret, aquest dissabte 11 de maig, entre les 18:00h i les 19:00h, al punt In establert podran adquirir-se “Xecs-In”.

  Així ho han anunciat durant la presentació d'aquesta campanya el regidor de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme, Pablo Úbeda, i la Vicepresidenta de Comerç IN, Ana Ferri. El regidor destacava que aquesta nova col·laboració públic-privada amb la que fruit d'esta cooperació “les famílies podran obtindre més beneficis en les seues compres, i al mateix temps potenciar el comerç i serveis d'Ontinyent mentre, a més, gaudeixen de totes les activitats preparades per a Ontinyent al carrer”. 

  Ferri recordava que sols hi ha 300 Xecs-In a la venda fins al 31 de maig i animava a la ciutadania a comprar-lo quant abans perquè “l'any anterior es van esgotar abans d'esgotar el final de la campanya” i afegia que “per tercer any volem premiar la fidelitat de les persones d’Ontinyent i el pobles del voltant que confien en els nostres establiments, és per això que destinarem 3.000€ per a obsequiar-les”, manifestava.

  Cal destacar que esta acció que es porta endavant a altres localitats d’arreu del país, es posa en marxa a Ontinyent per tercera vegada. Des de Comerç IN tenien paraules d'agraïment per al Ajuntament i cap a Úbeda “per la seua col·laboració i suport constant”. Per la seua part, el regidor ressaltava la gran capacitat innovadora d'aquesta associació que ha contribuït a fer d'Ontinyent un referent en la dinamització comercial.

  Coincidint amb la celebració del Dia de les Famílies del proper 15 de maig Comerç IN sortejarà aquest dissabte, durant els tallers de opera 100€ per a gastar abans del dimecres 15 entre totes i tots aquells que participen en família.

  Pujar