elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Ones de tres metres a València i un ferit a Alacant

Ones de tres metres a València i un ferit a Alacant
  • El temporal marítim ha afectat a moltes platges i les pluges deixen a Alacant un ferit i cent intervencions en dues hores

MÉS FOTOS
Ones de tres metres a València i un ferit a Alacant  - (foto 2)

El temps este divendres ha canviat radicalment: baixada dràstica de les temperatures d'una mitjana de 10ºC a causa de l'entrada d'aire fred així com un temporal marítim que s'ha engolit platges i ha provocat una estampa com menys inusual.

En la Malvarrosa (València), per exemple, les ones s'engolien gran part de la platja. Una estampa que es repetia en altres zones litorals del sud de la Comunitat. En Denia i Xàbia més del mateix, amb la platja desapareixent una vegada més a causa del temporal.

Açò pel que fa a l'onatge. Perquè a Alacant el fort aiguat caigut la passada vesprada en la capital provincial ha deixat una persona ferida i ha obligat als bombers, policies i efectius sanitaris a atendre més d'un centenar d'emergències en dues hores.

Segons han informat fonts de la Regidoria de Seguretat Ciutadana, les intenses precipitacions s'han registrat de 19.30 a 21.30 hores i han deixat al voltant de 25 litres per metre quadrat. El ferit ha sigut un vigilant de seguretat que es trobava a l'interior d'una caseta portàtil, la qual s'ha desprès i li ha causat diverses ferides i un colp en el cap que han precisat el seu trasllat a l'hospital, encara que la seua vida no corre perill.

A més, els bombers han rescatat a dues persones atrapades a l'interior dels seus vehicles en el carrer Mèxic amb l'avinguda d'Elx.

Els barris més afectats han sigut els de Babel, Sant Gabriel i Ciutat d'Assís, tots ells al sud de la població, on s'han registrat diversos despreniments com, per exemple, un mur en una nau industrial i un sostre en una altra nau en la carretera d'Ocaña, així com algunes façanes. També s'han produït caigudes d'arbres, de cartells i d'estesa elèctrica.

Pujar