19 de setembre de 2020 19/9/20

Ximo Huguet facilitarà la realització de proves d’esforç als esportistes d’Onda

Ximo Huguet facilitarà la realització de proves d’esforç als esportistes d’Onda - (foto 1)

  Ximo Huguet, candidat a la reelecció de l'alcaldia d'Onda pel PSPV-PSOE, ha anunciat que facilitarà als esportistes onders la realització de proves d'esforç mitjançant un conveni amb els clubs locals amb la finalitat de continuar avançant cap a la pràctica esportiva saludable.

  ‘Hem plasmat aquesta iniciativa en el programa de govern per la seva importància per a la salut dels esportistes onders, que amb aquestos tests podran conèixer amb precisió la resposta del seu organisme a l'esforç esportiu, planificar millor els seus entrenaments i prevenir qualsevol tipus d'anomalia cardíaca. Estem molt compromesos amb fer d'Onda una ciutat més saludable i continuarem sumant en l'àmbit esportiu’, ha explicat Huguet. 

  Així mateix, entre les propostes referides a l'àmbit esportiu del programa de govern socialista també s'inclou un Pla Director de millora contínua per a garantir l'estat òptim de les infraestructures esportives, així com el desenvolupament del programa ‘Joc Net’ per a prevenir la violència en l'esport. 

  ‘En aquestos 4 anys hem fet un gran esforç per a adequar els recintes esportius municipals, i en breu el nou pavelló esportiu serà una realitat. Atenent les peticions d'usuaris i clubs hem aconseguit posar a l'abast de la ciutadania instal·lacions esportives dignes i millors serveis, per la qual cosa ara és moment de continuar avançant junts’, ha afirmat el candidat socialista. 

  La renovació de la gespa dels 3 camps de futbol, la instal·lació de seients i canastres en el Poliesportiu Municipal, la construcció del workout en la plaça 8 de març, la renovació dels vestuaris de les piscines descobertes o la dotació de dutxes i wc en el skatepark són algunes de les millores impulsades en aquesta legislatura per l'equip de govern socialista liderat per Ximo Huguet.

  Pujar