elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Xerrades sobre cooperativisme a l’IES Serra d’Espadà

Xerrades sobre cooperativisme a l’IES Serra d’Espadà
  • Primer acte a l’exterior del centenari de la Cooperativa d’Onda

MÉS FOTOS
Xerrades sobre cooperativisme a l’IES Serra d’Espadà - (foto 2)
Xerrades sobre cooperativisme a l’IES Serra d’Espadà - (foto 3)
Xerrades sobre cooperativisme a l’IES Serra d’Espadà - (foto 4)

La primera activitat que s’ha organitzat de cara a l’exterior en el centenari de la Cooperativa d’Onda són unes conferències sobre el cooperativisme a l’IES Serra d’Espadà, que se celebren al llarg de tot el matí d’aquest dimarts, 21 de gener.

Després de la introducció dialogada a càrrec del director de la Cooperativa, Raül Ballester Bartrina, una tècnica i un tècnic de la Federació de Cooperatives Agroalimentàries Valencianes (FECOAV) imparteixen una xerrada-col·loqui per a anar descobrint amb l’alumnat, de manera interactiva, què és el cooperativisme.

“La joventut és la millor base per a fomentar el coneixement de la Cooperativa d’Onda i assegurar el futur de l’entitat ara que hem arribat als cent anys”, ha indicat el president, Salvador Calzada Feliu.

Amb tot, els actes centrals del centenari de la Cooperativa Agrícola Nostra Senyora de l’Esperança d’Onda se celebraran al llarg del mes de febrer, en un extens programa que es presentarà a finals d’aquesta setmana. No obstant això, s’aniran organitzant activitats al llarg de tot l’any.

Pujar