27 d’octubre de 2020 27/10/20

Vicente-Ruiz: “L'esquerra té por d'escoltar als veïns d'Onda”

Vicente-Ruiz: “L'esquerra té por d'escoltar als veïns d'Onda” - (foto 1)
  • Es populars lamenten “les crítiques de PSOE i Compromís a l'alcaldessa d'Onda per prioritzar l'opinió dels seus veïns i defensar als onders”

La secretària general del PPCS, Elena Vicente-Ruiz, ha lamentat avui els atacs del PSOE i Compromís a l'alcaldessa d'Onda, Carmina Ballester, i ha assegurat que “el problema que té l'esquerra és que tenen por d'escoltar als veïns d'Onda”.

I és que cal assenyalar que l'alcaldessa d'Onda ha anunciat, complint amb el seu programa electoral, la celebració d'una consulta perquè siguin els veïns els que decideixin sobre la intenció de PSOE i Compromís d'imposar una ampliació de l'actual abocador (que ja va aprovar el PSOE en solitari) i, a més, crear una incineradora d'animals.

Aquesta decisió ha provocat que “l'esquerra, com sempre, critiquin a una alcaldessa que el que està fent és defensar els interessos generals dels seus veïns”. Tal com explica Vicente-Ruiz, el PSOE i Compromís volen imposar la incineradora i el macro abocador sense preguntar als ondenses, menyspreant els seus drets.

La secretària general s'ha preguntat “per què Compromís li sembla bé els alcaldes que fan consultes populars per a no celebrar actes taurins però els sembla malament que un alcalde vetlli per la salut i els drets dels seus veïns”. “És curiós que creguin en la democràcia quan els interessa” i ha exigit una disculpa pública als veïns d'Onda per aquest atac.

Per a Vicente-Ruiz “estan atacant un model de ciutat, estan atacant als veïns d'Onda i els seus drets”.

Pujar