elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Pan (PSPV-PSOE) sol·licita al PP que escolte als veïns d’Onda i renove el parc infantil de la ceràmica o millore les tasques de manteniment

Pan (PSPV-PSOE) sol·licita al PP que escolte als veïns d’Onda i renove el parc infantil de la ceràmica o millore les tasques de manteniment
  • La regidora socialista explica que “els jocs i el sol es troben en molt mal estat i, a més, els xiquets i les xiquetes comparteixen espai amb els gossos”

MÉS FOTOS
Pan (PSPV-PSOE) sol·licita al PP que escolte als veïns d’Onda i renove el parc infantil de la ceràmica o millore les tasques de manteniment - (foto 2)
Pan (PSPV-PSOE) sol·licita al PP que escolte als veïns d’Onda i renove el parc infantil de la ceràmica o millore les tasques de manteniment - (foto 3)

Dulce Pan, regidora del PSPV-PSOE d’Onda sol·licita al Partit Popular, actual equip de govern, que escolte als veïns i les veïnes i renove el parc infantil de la ceràmica o millore les tasques de manteniment. Es tracta d’una zona molt utilitzada pels habitants del municipi i, assegura la regidora, “ens han arribat queixes i suggerències denunciant el mal estat dels gronxadors i del sol”. Pan explica que “a més de les males condicions, els xiquets i les xiquetes comparteixen espai amb els gossos”.

A més, assegura Pan, “el sol del parc també es deuria millorar, hi ha parts que estan trencades i altres estan plenes de forats i sots i, tenint en compte que són els més menuts de la casa els qui juguen ací, des del Grup Municipal Socialista considerem molt important mantenir les instal·lacions en el millor estat possible”. 

A les queixes que han rebut sobre la falta de manteniment del parc infantil s’han de sumar les referides als gossos que entren a les instal·lacions. “La zona per a nens i nenes és la mateixa que per als gossos. El sol és de gespa i molts animals fan les seues necessitats aquí, al mateix lloc on juguen els xiquets i les xiquetes, per tant, les condicions de salubritat no són les millors”, explica la regidora socialista. 

“No és que no vulguem que entren gossos, només volem que el parc es mantinga en bones condicions, tant dels materials que el componen, com de la neteja de les instal·lacions, perquè tots els onders i les onderes que vulguen puguen gaudir amb els seus fills i filles o amb les mascotes”, conclou la regidora socialista. En esta línia, afig Dulce Pan, “nosaltres proposem que es realitze un manteniment de la zona amb més assiduïtat o que l’Ajuntament, encapçalat pel Partit Popular, habilite una àrea per als animals que estiga separada de la dels xiquets i les xiquetes per poder dur un control més exhaustiu del seu ús”.   

Pujar