elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PSPV-PSOE d’Onda s’oferix a traslladar les propostes de la ciutadania als pressupostos de 2022

El PSPV-PSOE d’Onda s’oferix a traslladar les propostes de la ciutadania als pressupostos de 2022
  • Els socialistes reivindiquen uns pressupostos per a tots els barris de la ciutat i demanen que s’executen els projectes de 2021

El PSPV-PSOE d'Onda s'oferix per a traslladar les propostes de la ciutadania que volen que s'incloguen als pressupostos de 2022. Els socialistes han habilitat un senzill formulari en www.socialistesonda.com per a presentar les idees, que també es poden portar de forma presencial a la seua seu a l'avinguda País Valencià nº 84, de dilluns i divendres de 18 a 20 hores i els dijous d’11 a 13 hores. El portaveu socialista, Ximo Huguet, explica que "com cada any, hem començat a reunir-nos amb associacions del poble per a saber les necessitats dels col·lectius socials i també rebem informació de les veïnes i veïns per a defendre'ls al ple. Els socialistes volem uns pressupostos per a tots els barris d'Onda i que s'executen els projectes programats per a 2021 que encara no han començat".

Huguet insta que s'atenga a les demandes reals de la ciutadania i que el Partit Popular busque grans projectes per a Onda "l'alcaldessa, Carmina Ballester, està més pendent d'atendre les xarxes socials que el que reivindica la població, per tant, els socialistes donem este pas perquè els escolte, ja que en els últims anys ens té acostumats que s'actue només en alguns barris. Així, hem posat estes dues vies perquè tant les persones que no puguen vindre presencialment com les que no tinguen internet o un dispositiu electrònics ens donen les seues opinions".

Ell Grup Municipal Socialista reclama que s'executen les partides pressupostades per a este any com la reforma del carrer San Pedro, l'ampliació de Capamantos el Pumptrack o les pistes esportives del Carmen que siguen sense eixir a la llum a tres mesos d'acabar 2021. Diverses associacions i barris ja han enviat les primeres propostes. El portaveu socialista anima "a la resta de veïns i veïnes o grups que ens comuniquen que volen per a Onda”.

Pujar