20 d’octubre de 2020 20/10/20

El PSPV-PSOE d'Onda lamenta que l'equip de govern del PP “deixe perdre milers d'euros d'inversió per al Castell”

El PSPV-PSOE d'Onda lamenta que l'equip de govern del PP “deixe perdre milers d'euros d'inversió per al Castell” - (foto 1)
  • L'alcaldessa del Partit Popular Carmina Ballester ha rebutjat la subvenció de més de 200.000 euros que va aconseguir el partit socialista i no ha demanat les ajudes de l'1,5% Cultural

El PSPV-PSOE d'Onda lamenta que la mala gestió de l'alcaldessa del Partit Popular d'Onda, Carmina Ballester, supose la pèrdua de milers d'euros d'inversió per al castell d'Onda a través del programa de l'1,5% Cultural del ministeri de Foment.

Tal com explica la regidora socialista Marta Piquer, l'alcaldessa d'Onda, “no sols es permet el luxe de rebutjar la subvenció de més de 200.000 euros que aconseguim els socialistes en la passada legislatura sinó que, a més, ni tan sols s'ha presentat a les noves ajudes que el Ministeri de Foment va convocar el 30 de desembre de 2019, per a finançar treballs de conservació o enriquiment de béns immobles del Patrimoni Històric Espanyol, dins del Programa 1,5% Cultural”.

“Mentre altres poblacions veïnes com Betxí o l'Alcora sol·liciten estes ajudes, els i les ondenses veiem com la deixadesa de l'alcaldessa fa que es perden milers d'euros per al nostre castell”, assenyala la regidora.

Per a Piquer, “este fet demostra la mala gestió de Ballester en un assumpte tan important com és el turisme i, precisament ara, que és un dels sectors que més suport de les administracions necessita per a pal·liar els efectes de la pandèmia”.

“Invertir al castell redundaria en l'atracció de més turisme a la nostra població i major dinamització econòmica en la nostra població, la qual cosa pal·liaria les xifres d'aturats que han anat en augment en l'últim any —fins als 2.100 aturats—, la majoria d'ells del sector serveis. Per això, no entenem com Ballester torna a posar traves a esta inversió”, conclou Piquer.

Pujar