20 d’octubre de 2020 20/10/20

El PSPV-PSOE d'Onda demana “celeritat” a l'equip de govern del PP per a activar el programa d'inserció social i laboral per a majors de 45 anys

El PSPV-PSOE d'Onda demana “celeritat” a l'equip de govern del PP per a activar el programa d'inserció social i laboral per a majors de 45 anys - (foto 1)
  • El portaveu municipal socialista, Ximo Huguet, recorda que la gestió de l'anterior govern socialista ha permés renovar la subvenció de 133.000 euros concedida per la Generalitat

El portaveu del PSPV-PSOE d'Onda, Ximo Huguet, ha demanat a l'equip de govern del Partit Popular “la màxima celeritat” per a posar en marxa els itineraris d'inserció social i laboral per a persones majors de 45 anys, “en un moment en què la mala gestió del Partit Popular a Onda ha tornat a situar la taxa d'atur en més de 2.100 persones”. Huguet ha explicat que la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives ha tornat a subvencionar este programa, anomenat ’T'acompanyem’, “que es va estrenar en l'anterior legislatura amb el Govern socialista a Onda”.

Huguet confia que els populars “no posposen ni un sol dia l'inici d'un programa que guia en la cerca activa d'ocupació i aporta noves oportunitats laborals a gent que ho necessita”. L'anterior mandat va consolidar les polítiques socials i, amb especial atenció, les que contribuïxen a incrementar les oportunitats laborals. Segons recorda el regidor socialista, “en l'anterior legislatura es va impulsar este programa pensat en les persones amb dificultats d'inserció laboral, però també serveis com l'Agència d'Ocupació, l'assistència gratuïta a aturats o els incentius fiscals a empreses que contractaren persones en atur”.

“Totes estes iniciatives estaven encaminades a reduir les altes taxes d'atur que va deixar el Partit Popular a Onda i que aconseguim reduir al 14% a final de la passada legislatura. No obstant això, ara veiem com, de nou, la mala gestió de Ballester situa la taxa d'atur a Onda per damunt del 20%”, diu el portaveu del grup municipal socialista (GMS).

Huguet insistix en la importància de “no perdre ni un segon” per a gestionar esta subvenció i que es materialitze “com més prompte millor” per a oferir oportunitats laborals a les i els ondenses que més el necessiten. “Ja saben que s'ha concedit la subvenció després que s'haja publicat en el Diari Oficial de la Generalitat, que tindran personal especialitzat per a impulsar estos itineraris i tenen l'experiència de l'edició anterior pel que, ara, el que ha de fer l'actual equip de govern és deixar-se de tanta foto i titular i posar-se a treballar", insistix el portaveu del GMS.

Pujar