9 d’abril de 2020 9/4/20

El PSPV-PSOE d’Onda critica que l'alcaldessa del PP no facilite la mateixa informació en la web que quan era en paper

El PSPV-PSOE d’Onda critica que l'alcaldessa del PP no facilite la mateixa informació en la web que quan era en paper - (foto 1)
  • La regidora socialista Tere Arroyo lamenta que hagen de demanar per escrit la documentació que abans era pública

El grup municipal socialista en l’Ajuntament d’Onda exigeix a l'alcaldessa del Partit Popular Carmina Ballester que, encara que ara el tauló d’anuncis siga en digital, es done la mateixa informació que fins ara s'anava donant en paper.

La regidora socialista Tere Arroyo explica que, actualment, “ja no es pot consultar res” al tauler d’anuncis que hi havia a la planta baixa de Ca la Vila, “ara tot s'ha de consultar per la pàgina web de l’ajuntament, ja que les administracions ens estem adaptant a totes les plataformes informàtiques per necessitat de les noves normatives”.

No obstant això, “l’alcaldessa del PP Carmina Ballester ha aprofitat estos canvis per a deixar d’informar a la ciutadania d’algunes de les tramitacions o gestions que són habituals i haurien de ser transparents en el dia a dia del nostre Ajuntament”, explica Arroyo qui lamenta que “sols s’està publicant d’allò obligatòriament per llei i no altres qüestions o gestions que s'anaven publicant fins ara, encara que no fóra obligatòria per llei la seua publicació”.

Arroyo critica que “hem de demanar per escrit l’accés a certa documentació que fins ara trobàvem sense cap dificultat”. “Des del grup municipal socialista pensem que el fet de canviar el mitjà de comunicació no deu suposar rebaixar la informació que fins ara s'anava donant des de l’ajuntament, i per això demanem a l’alcaldessa que torne a donar la mateixa informació que fins ara s'anava donant en paper, i a què ara és per mitjà del tauló d’anuncis de la web de l’ajuntament”. “La cosa certa és que des que ha començat la legislatura actual amb el PP a Onda la transparència no és tant transparent”, conclou la regidora del PSPV-PSOE.

Pujar