elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PSPV-PSOE d’Onda ajuda a més de 100 persones a activar el Bono Comerç

El PSPV-PSOE d’Onda ajuda a més de 100 persones a activar el Bono Comerç
  • El portaveu del grup municipal socialista, Ximo Huguet, explica que “el servei va nàixer com a resposta a les dificultats i les cues que es formaven a la Casa de la Cultura”

El PSPV-PSOE d’Onda ha ajudat a més de 100 persones a activar el Bono Comerç en menys de dues setmanes. El portaveu del grup municipal socialista, Ximo Huguet, explica que “el servei va nàixer com a resposta a les dificultats i les cues que es formaven a la Casa de la Cultura, l’únic lloc físic per a sol·licitar-lo”. Els i les socialistes recorden que “esta va ser una proposta del grup municipal per a la campanya de Nadal, però l’actual govern l’ha activat sis mesos tard”. Tot i això, diu Huguet, “estem contents per la bona acollida que ha tingut la iniciativa entre la població amb més de 15.000 bonos tramitats per a ajudar als comerços locals”.

El servei d’ajuda a la ciutadania és gratuït i continuarà fins que acabe el termini per demanar el ‘Bono Comerç’. Les persones que vulguen activar-lo, explica Huguet, “poden acudir a la nova seu del PSPV-PSOE d’Onda, a l’avinguda País Valencià, 84 baix, dilluns i divendres de 18.00 a 20.00 hores i el dijous d’11.00 a 13.00 hores”. “Només fa falta que porten el DNI”, explica el portaveu.

“Esta iniciativa, que congrega a més de 65 establiments, busca incentivar el comerç local, proporcionant un nou canal per dinamitzar vendes i captar nous clients perquè les compres dels onders i les onderes es queden a Onda”, explica el portaveu de l’equip socialista. “Celebrem que la proposta del grup municipal socialista ‘Bono Comerç’ haja tirat endavant i per això oferim la nostra ajuda per a totes les persones que vulguen activar-lo”, assenyala Ximo Huguet. “El grup municipal socialista treballa al servei dels veïns i les veïnes d’Onda”, conclou el portaveu.

Pujar