9 de desembre de 2019 9/12/19

PP: "El PSOE d'Onda traeix a tots els onders"

PP: "El PSOE d'Onda traeix a tots els onders" - (foto 1)
  • Vicente Ramón: “Els regidors del PSOE estan donant suport a la construcció d'un macrovertedero a Onda i han deixat que els alcaldes socialistes, ara en majoria, treguin el Pacte de la Ceràmica d'Onda”

El Partit Popular d'Onda ha lamentat el posicionament dels regidors socialistes a favor de la construcció d'un macrovertedero de residus i d'una incineradora d'animals morts a la ciutat.

L'any 2016, mentre el llavors alcalde Ximo Huguet ho negava en el ple, al mateix temps estava donant el seu vot favorable en Reciplasa. I ara, fins i tot no han recolzat la petició al Govern d'Espanya perquè els ondenses puguin ser consultats.  

En 1998 es va instal·lar una planta de tractament d'escombraries i un macrovertedero a Onda per 25 anys, encara que en 2009, després de la colmatación del primer abocador, el PSOE i Compromís van autoritzar la construcció d'un segon abocador que també es va omplir de residus i va ser clausurat en 2013.

Ara, com assegura el secretari general del Partit Popular d'Onda, Vicente Ramón, “després d'haver causat greus molèsties a tots els veïns, Reciplasa vol imposar que durant els pròxims 25 anys s'enterrin tots els residus a Onda”.

Vicente Ramón explica que “la generositat del poble d'Onda durant aquests 25 anys en comptes de ser reconeguda i premiada, és castigada pel PSOE que vol imposar un macrovertedero sense haver intentat buscar una altra ubicació alternativa”.

I sobre el Pacte d'Ocupació el representant popular lamenta “que el PSOE s'amagui darrere d'una nota anònima per a difamar a la dona que ha estat triada per majoria absoluta a Onda”. Cal recordar que el Pacte d'Ús de la Ceràmica es va reduir de 22 a 9 ajuntaments en la presidència d'Huguet i que ara les lluites internes dins del PSOE provincial han fet que Vila-real també l'abandoni i que el traslladin a l’ l'Alcora”.

ocultar
PP: "El PSOE d'Onda traeix a tots els onders"
Pujar