28 de novembre de 2020 28/11/20

El PP proposa destinar la Casa Abadia a fomentar la formació entre els onders

El PP proposa destinar la Casa Abadia a fomentar la formació entre els onders - (foto 1)
  • Els populars insten a l'alcalde al fet que use aquest espai públic per a fomentar els cursos formatius per a generar més oportunitats

El Partit Popular d'Onda ha proposat al cuatripartito que es destine la Casa Abadia, que és de titularitat municipal i que es troba en desús, per a fomentar els cursos de formació entre els ondenses.

La regidora del PP a Onda, María Prades, ha explicat que "el cuatripartit compta amb recursos que existeixen en la població i que no els està donant ús" quan "la obligació de l'Ajuntament és treballar per a oferir serveis de qualitat per a tots els veïns".

A més, "que un edifici municipal es destine a oferir formació gratuïta a tota la població ondense és una bona alternativa per a un edifici que està en desús". A açò la regidora afig que "durant el mandat del PP a Onda la formació gratuïta era una constant ja que s'oferien cursos adaptats a les necessitats del mercat laboral i es treballava en col·laboració amb les associacions i agrupacions empresarials per a poder oferir tot tipus de formació als onders".

Ara, en canvi, s'han eliminat els diferents cursos i propostes formatives "que ajudaven a la creació d'ocupació i oportunitats", assenyala Prades.

El PP reitera la petició de cedir un espai als veïns de la Moreria

La regidora, a més, ha recordat que els veïns de la Moreria han sol·licitat en diferents ocasions poder usar l'espai que ha quedat lliure en l'edifici de l'antiga EPA després del trasllat a la nova Escola que va impulsar el govern popular.

"No obstant, pel que sembla el cuatripartito està en contra de la participació i que els veïns puguen tenir un espai per a fomentar la proximitat".

Pujar