elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Prop de 250 majors d'Onda participen en tallers per a millorar la seua qualitat de vida

Prop de 250 majors d'Onda participen en tallers per a millorar la seua qualitat de vida
  MÉS FOTOS
  Prop de 250 majors d'Onda participen en tallers per a millorar la seua qualitat de vida - (foto 2)

  Prop de 250 majors d'Onda han participat en les activitats que organitza el departament de Serveis a la Ciutadania de l'Ajuntament d'Onda, que gestiona la tinent d'alcalde Encarna Ribes, i que busquen millorar la qualitat de vida d'aquestes persones. Aquests cursos s'han dut a terme a través del Centre Integral de Majors Montí i en breu s'entregaran els diplomes acreditatius d'aquest segon trimestre. L'alcalde d'Onda, Ximo Huguet, ha assenyalat que “les activitats per a la memòria i la ceràmica per a les mans tenen una gran acceptació, però, a més, enguany hem inclòs en la programació, a petició dels propis usuaris, el curs de balls de saló, que també ha tingut molt d'èxit, juntament amb el de sevillanes, tots dos molt útils per a fomentar la vida saludable i l'exercici”.

  En aquest cas, 35 persones han participat en els dos cursos de sevillanes, 68 en els de ball de saló, un total de 41 usuaris per als tres tallers de ceràmica per a la mobilitat de les mans i 92 persones han assistit als sis tallers de memòria, en el qual un psicòleg ofereix, per a aquelles persones usuàries del CIM Montí que volen fomentar i previndre la pèrdua de memòria típica de l'edat, uns senzills trucs i exercicis que després poden repetir a casa.

  Finalment, l'alcalde destaca que “el CIM Montí ofereix un servei molt ampli per als majors d'Onda i la majoria de les activitas estan enfocades a millorar la seua qualitat de vida. A Onda estem dins de la Xarxa Espanyola de Ciutats Saludables i per això hem organitzat aquest tipus d'activitats que van enfocades al fet que aquestes persones puguen mantindre una bona salut en aquesta etapa de la vida, ja que també és important un envelliment actiu”.

  Pujar