elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
SETMANA SANTA ONDA

Peque Pasqua: l'oferta cultural, esportiva i saludable per a gaudir d'Onda

Peque Pasqua: l'oferta cultural, esportiva i saludable per a gaudir d'Onda
  • Els xiquets d'Onda s贸n els protagonistes de les activitats l煤diques que ha programat l'Ajuntament

M脡S FOTOS
Peque Pasqua: l'oferta cultural, esportiva i saludable per a gaudir d'Onda - (foto 2)

‘Peque Pasqua’ és l'oferta cultural, esportiva i saludable per als més xicotets d'Onda que ha organitzat l'Ajuntament per a celebrar la festivitat de Pasqua.

Les regidories de Joventut i Biblioteques, Esports i Ciutat Saludable i Sostenible s'han organitzat per a programar una iniciativa única per a oferir als xiquets d'Onda una gran varietat d'activitats amb les quals gaudir de les seues vacances.

Això sí, amb totes les mesures de seguretat davant el covid-19, com la limitació de l'aforament i el sistema de reserva de places. Per a això és necessari inscriure's per a això només caldrà emplenar un formulari que estarà disponible a partir de la setmana que ve en la web municipal www.onda.es.

Programació

El dia 3 d'abril donarà inici la programació d'activitats de Xiqueta Pasqua en la pista exterior del Casal Jove amb activitats com a Jocs tradicionals en família, Gymkhanas i tallers de manualitats. El diumenge 4, al parc de la ceràmica els més xicotets podran gaudir de rocòdrom, multiaventura, tallers de reforestació i herbolari entre altres activitats.

La Fuita Room, L'enigma literari, tindrà lloc el dimarts dia 6 d'11.00 a 12.00 h a la Biblioteca d’Onda.

La setmana següent, el dia 9 els ondenses podran gaudir en la pista exterior del renovat Casal Jove d'una jornada de diferents activitats com a jocs tradicionals i zumba per a totes les edats. El dissabte 10 d'abril, en la mateixa línia s'oferiran activitats per als més xicotets relacionades amb la seguretat viària amb quads, tricicles i tallers de manualitats.

Finalment, la programació de Xiqueta Pasqua, conclourà amb una jornada de tallers de globoflèxia, ceràmica, jocs amb paracaigudes, i moltes més activitats.

L'edil José Vicente Iserte, responsable de l'àrea d'esports ha assenyalat que “els més xicotets s'han vist afectats per les restriccions a causa de l'actual pandèmia, per això, des de l'Ajuntament volem oferir als més xicotets de la casa unes activitats segures amb les quals podran gaudir al costat de les seues famílies”.

Pujar