elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Onda ultima l'esperada 'Fira de Sant Miquel' amb una oferta gastronòmica, cultural i social irrepetible

Onda ultima l'esperada 'Fira de Sant Miquel' amb una oferta gastronòmica, cultural i social irrepetible
  • Comerç, gastronomia, música i activitats infantils durant el cap de setmana del 24 al 26 de setembre

MÉS FOTOS
Onda ultima l'esperada 'Fira de Sant Miquel' amb una oferta gastronòmica, cultural i social irrepetible - (foto 2)
Onda ultima l'esperada 'Fira de Sant Miquel' amb una oferta gastronòmica, cultural i social irrepetible - (foto 3)
Onda ultima l'esperada 'Fira de Sant Miquel' amb una oferta gastronòmica, cultural i social irrepetible - (foto 4)
Onda ultima l'esperada 'Fira de Sant Miquel' amb una oferta gastronòmica, cultural i social irrepetible - (foto 5)

Ona es prepara per a un dels grans esdeveniments de la volta de l'estiu: La tradicional Fira de Sant Miquel, que se celebrarà del 24 al 26 de setembre als carrers de la ciutat i amb un complet programa d'activitats per a tots els públics. Així, la plaça del Pla i el Raval de Sant Josep acolliran 27 llocs comercials i 6 casetes gastronòmiques que obriran des de les 11 hores fins a mitjanit.

La Fira comptarà també amb actuacions, tallers i activitats infantils, entre d'altres. De fet, s'instal·larà un escenari a la zona d'hostaleria per gaudir dels concerts mentre es consumeix encara que sempre tenint en compte que els clients hauran de estar asseguts. D'altra banda, a la plataforma del Raval s'aprofitarà per desenvolupar els múltiples tallers i activitats infantils.

La regidora de Promoció Econòmica, Maria Balla, acompanyada pels representants d'Onda Centre Comercial, Mari Carmen Sales i Daniel Ferrers, i de Hosturionda, Alina Nita, ha presentat aquest matí tota la programació que arrancarà el divendres 24 a les 19 hores amb la obertura de la fira. "És hora de tornar al carrer de forma responsable i posar en valor al teixit comercial i hostaler local, i per això recuperem la nostra fira comercial adaptant-nos a la nova situació", ha explicat l'edil.

Actuacions musicals

Entre les actuacions musicals destaquen la cantant local Ryma Melody, Oculta 's Dj i Ruth Baker, Anora Kito, Iberia Submergida (tribut a Herois del Silenci), Trobadorets o Gustavo Paradyse. A més, també actuarà el grup local de ball Onda Balla. D'altra banda, els més xicotets podran gaudir de diversos tallers de manualitats, slime, cuina, pintacares, contacontes en anglès o globotraca. Així mateix, la Policia Local, que també disposarà d'una caseta pròpia, organitzarà un circuit infantil d'educació viària dissabte i diumenge al matí. Tota la programació es pot consultar a www.onda.es.

Horaris

La fira obrirà el divendres 24 de setembre, en horari de 19.30 a 23.00 hores i l'Ajuntament durà a terme activitats d'animació durant tot el cap de setmana. Dissabte el recinte firal estarà obert de 11.00 a 14.00 i de 17.30 a 23.00 hores, mentre que diumenge obrirà de 11.00 a 14.00 i de 17.30 a 21.00 hores. Per la seua banda, la zona d'hostaleria, coneguda com 'La Miqueleta', podrà obrir de forma ininterrompuda fins a les 00 hores.

En tot el recinte s'hauran de seguir les normes de seguretat i prevenció davant el Covid-19 com l'ús obligatori de màscara, la prohibició de fumar i beure i menjar fora de la zona delimitada.

Pujar