9 de juliol de 2020 9/7/20

Onda reclama en el Congrés la construcció del caserna de la Guàrdia Civil

Onda reclama en el Congrés la construcció del caserna de la Guàrdia Civil - (foto 1)
  • L’alcaldessa trasllada a través del diputat nacional Óscar Clavell una pregunta per a activar una obra que el PSOE bloqueja

MÉS FOTOS
Onda reclama en el Congrés la construcció del caserna de la Guàrdia Civil - (foto 2)

L'Ajuntament d'Onda ha elevat al Congrés dels Diputats la demanda de construcció d'una caserna de la Guàrdia Civil a fi de millorar les condicions dels agents que presten servei en la localitat.

L'alcaldessa del municipi, Carmina Ballester, ha agraït a Óscar Clavell, diputat nacional del Partit Popular, “la defensa dels interessos d'Onda, perquè és inacceptable que aquesta obra, que reivindiquem des de fa anys, seguisca bloquejada pel PSOE”.

La iniciativa parlamentària, que Clavell ha presentat aquesta passada setmana a Madrid, reforça el treball que l'equip de govern d'Onda ha dissenyat per a “garantir el benestar i la qualitat de vida dels nostres veïns”. En opinió de l'alcaldessa, “Onda mereix garanties per a una obra que el PSOE ha bloquejat de forma conscient i reiterada des de l'any 2010. Els nostres veïns mereixen que aquest projecte siga una realitat, que se'ls defense i protegisca. I nosaltres anem a estar sempre al seu costat per a respondre a les seues necessitats”.

Aquesta voluntat de treball, “s'aconsegueix amb la força d'un equip que vol que Onda brille”. I per a aconseguir-ho, “anem a cridar a totes les portes perquè aquest projecte es desbloquege i active. Perquè volem que els nostres veïns reben els serveis i les prestacions que mereixen. I no coneixem una altra forma de fer-ho que estant al seu costat, escoltant les seues demandes i atenent les seues necessitats”. Perquè, tal com ha declarat Ballester, “les famílies d'Onda són el nostre motor i amb elles, per a elles, estem treballant amb el cor i la convicció de servei públic”.

Un objectiu que l'alcaldessa comparteix amb Óscar Clavell, qui s'ha mostrat convençut que “enfront de la paràlisi i el bloqueig que exerceix Pedro Sánchez a Madrid, la caserna d'Onda ha de ser una realitat com més prompte millor”, ha manifestat el diputat nacional.

Pujar