elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Onda presenta ‘Onda Game Experience’ que se celebrarà del 16 al 19 d’agost

Onda presenta ‘Onda Game Experience’ que se celebrarà del 16 al 19 d’agost

    L'Ajuntament d'Onda, a través de l'àrea de Cultura que dirigeix Lluís Pastor, ha presentat aquest matí la ‘Onda Game Experience’, un esdeveniment creat per alumnes del grau de disseny i desenvolupament de videojocs de la Universitat Jaume I que tindrà lloc els dies del 16 al 19 d'agost. En la roda de premsa també ha estat present Manuel Marco Vidal, secretari de l'associació Game Experience.

    Segons ha explicat Pastor “aquest esdeveniment es va crear amb la finalitat de ser una forma d'exposar els projectes universitaris, donar visualització a empreses joves i locals i realitzar xarrades de personalitats importants dins del sector dels videojocs. Onda serà la primera ciutat que ho aculla, per açò estem molt satisfets”. L'Onda Game Experience serà un espai en el qual tot el que vulga podrà jugar i gaudir dels videojocs i de totes les activitats que s'han programat des del consistori. Les entrades es podran adquirir per la plataforma gestionentradas.com a un preu de 15 euros l’abonament dels quatre dies, huit euros per un dia i els xiquets cinc euros per dia, una entrada que inclou l’acompanyament d’un adult, però només permet la participació a les activitats complementàries, no les àrees de joc.

    Aquesta edició ampliarà els seus continguts per a afeccionats de la cultura japonesa i els còmics i no solament es focalitzarà en els videojocs. L'Onda Game Experience comptarà amb una zona ‘lan’ en la qual es congregarà la majoria dels assistents, a més, hi haurà una zona de consoles d'accés lliure, un escenari on es projectaran alguns dels tornejos i un equip de ‘gamificació’ que realitzarà activitats amb tots els participants i on podran optar a premis o col·laborar amb l'organització.

    Aquesta activitat, que es realitza per primera vegada fora de la Universitat Jaume I, tindrà una durada de quatre dies, en els quals tots aquells que acudisquen podran aprendre i gaudir de les seues aficions. L’esdeveniment compta amb la patrocini de Caixa Rural d’Onda, a més, l'associació local Hosturionda col·laborarà oferint serveis de menjars i sopars per als assistents. També estaran presents en aquest esdeveniment les associacions onderes Repot Còmics, Otaku Onda, i Sergio Carboneras, conegut pels seus ‘cosplays’.

    Pujar