elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Onda mostra la seva espanyolitat i organitza una Jura de Bandera civil

Onda mostra la seva espanyolitat i organitza una Jura de Bandera civil
  • L'acte es realitzarà aquest diumenge al migdia enfront de l'Ajuntament

Els ondenses que ho desitgin podran rendir honors a la Bandera Espanyola amb la Jura de Bandera civil que el Ministeri de Defensa i l'Ajuntament de la localitat han organitzat per a aquest diumenge 12 de juny.

Mig miler de jurandos i centenars de convidats es donaran cita en la Plaça del Pla per a mostrar la seva espanyolitat i el seu compromís amb Espanya, a més de ser una mostra de suport a les forces armades.

Exposició sobre la història de la mili

En el marc d'aquest important esdeveniment, la Subdelegació de Defensa mostrarà una exposició sobre la història del servei militar, la mili, on un de les seves principals fites era precisament les Jures de Bandera.

Aquesta mostra de la història de la mili es va exposar per primera vegada a la sala de la Fundació Dávalos Fletcher a Castelló de la Plana el desembre passat i va tenir un gran èxit d'assistència pel que es va decidir exposar-la en altres municipis de la província de Castelló, en concret el 4 de març es va emportar a Vinaròs que també va tenir molt d'èxit i, aquest pròxim dia 2 de juny s'inaugurarà a la Sala d'Exposicions de la Caixa Rural d'Onda.

Pujar