16 de gener de 2021 16/1/21

Onda millorarà la xarxa d'aigua potable de la zona de l'avinguda País Valencià

Onda millorarà la xarxa d'aigua potable de la zona de l'avinguda País Valencià - (foto 1)

    L'Ajuntament d'Onda millorarà la xarxa d'aigua potable en les pomes delimitades pels carrers Alfonso Pallarés, Bonaire i l'avinguda País Valencià. L'alcalde d'Onda, Ximo Huguet, i el tinent d'alcalde Ángel Badenas, han visitat la zona i han explicat que "són unes obres necessàries que permetran millorar el dia a dia dels veïns de la zona. Aquest equip de govern sempre prioritzarà aquest tipus d'actuacions que suposen un clar benefici per a la ciutadania, ja que gestionem responsablement amb la finalitat que totes les inversions que duem a terme siguen sostenibles i generen un impacte positiu en la població".

    Els treballs tenen un cost de prop de 150.000 euros i estaran subvencionats amb el Pla 135 de la Diputació de Castelló en la seua segona edició. Per fer les millores, es durà a terme una instal·lació provisional per a mantindre el servei als veïns de la zona. A més, l'empresa concessionària del servei municipal d'aigües i l'Ajuntament es guarden el dret a sol·licitar que qualsevol treball que afecte el subministrament d'aquest recurs es puga traslladar a un horari nocturn o de cap de setmana. "Hem volgut garantir que es generen les mínimes molèsties als veïns de la zona, ja que l'aigua és un bé de primera necessitat i ha d'estar garantit. Per això, exigirem que es duguen a terme els treballs d'una forma eficaç per a generar el menor impacte possible", ha comentat Huguet.

    L'alcalde ha conclòs dient que "el Pla 135 és una mostra més de la necessària col·laboració entre administracions per a dur a terme polítiques efectives per a la ciutadania. Nosaltres, des que iniciem la legislatura, hem estat sempre oberts a participar en projectes amb totes les institucions i així ho hem fet, aconseguint fons de la Unió Europea, del Govern d'Espanya, de diverses Conselleries o de la mateixa Diputació, en plans tan importants per a la localitat com l'Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible i Integrat (EDUSI), l'Àrea de Regeneració i Rehabilitació Urbana (ARRU) o el Pla Edificant de reforma de centres educatius".

    Pujar