elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Onda viu un intens segon dia de Fira

Onda viu un intens segon dia de Fira
  • El primer dissabte de festes està marcat pels actes taurins i les actuacions musicals

MÉS FOTOS
Onda viu un intens segon dia de Fira - (foto 2)
Onda viu un intens segon dia de Fira - (foto 3)
Onda viu un intens segon dia de Fira - (foto 4)
Onda viu un intens segon dia de Fira - (foto 5)
Onda viu un intens segon dia de Fira - (foto 6)

Onda viu avui un intens dia de Fira amb una gran participació de veïns onders i visitants d'altres poblacions properes. La ciutat ha iniciat el primer cap de setmana de festes carregat de diferents tipus d'actes per a tots els públics. El primer dissabte està marcat pels actes taurins celebrats al llarg del dia i de les actuacions musicals com l’Onda-Pop, així com del tradicional ‘esmorzar de Fira’ que reuneix a amics i famílies als bars i casals de la localitat.

A primera hora del matí, els encierros dels bous de la ramaderia Germán Vidal han donat el tret d'eixida a la jordana del dissabte. El festeig ha transcorregut de forma neta i tranquil·la per als corredors que s'han atrevit a córrer l’encierro després de la pluja.

Malgrat les previsions, el tradicional cercavila de la Fira ha pogut celebrar-se. Les reines i les seues corts d'honor; acompanyades per la Banda de la Unió Musical;  la corporació municipal encapçalada per l'alcalde Ximo Huguet i el regidor de Festes Asensio Blaya; la Junta de Festes; penyes i xarangues, han participat en l'ofrena de flors en honor als patrons de la Vila.

A la vesprada, les penyes ompliran els carrers d'Onda de molt ambient i música amb les actuacions de múltiples orquestres. Així mateix, el centre de la ciutat viurà l'esperada exhibició del ‘bou de fira’ amb dos exemplars de la ramaderia Hijos de Celestino Cuadri Vides, així com els caps de bestiar de Madroñiz i Germán Vidal. A més, a la nit se celebrarà els primers bous embolats.

La música serà la protagonista de la nit i la ciutadania podrà gaudir d‘Onda-Pop’ al pavelló Víctor Cabedo, amb els concerts d'importants grups com Viva Suecia, La casa azul Dj Set amb Guille Milkyway i Ley Dj.

En el primer diumenge destaca la diversitat dels actes programats. Es podrà gaudir de les actuacions musicals de la Banda Simfònica i Cor de la Unió Musical Santa Cecília d’Onda i el concert de l'Orquestra Simfònica de la SAMVO juntament amb Paco Arrojo. La Fira també ofereix altres opcions d'oci com la divertida obra de teatre Aguagates, el campionat Bolos  Serranos i l'obertura de l'oficina temporal de Correus. Així mateix, Onda retrà homenatge al Santíssim Salvador amb una missa solemne i la tradicional processó, amb la participació de les reines, les seues dames i autoritats; i posteriors focs artificials.

Pujar