elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Onda amplia els convenis amb les associacions musicals SAMVO i UMSCO

Onda amplia els convenis amb les associacions musicals SAMVO i UMSCO
  MÉS FOTOS
  Onda amplia els convenis amb les associacions musicals SAMVO i UMSCO - (foto 2)

  L'Ajuntament d'Onda ha augmentat la quantitat que es destinava als convenis amb les associacions musicals locals i l'eleva a més de 200.000 euros. Així, la Societat Artístic Musical Vila d'Onda (SAMVO) i la Unió Musical Santa Cecília d'Onda (UMSCO) seran beneficiàries d'aquesta col·laboració per a mantindre les escoles de música en la localitat.

  L'alcalde Ximo Huguet, acompanyat del tinent d'alcalde de Cultura d'Onda, Lluís Pastor, ha signat recentment aquests convenis. En aquest sentit, Pastor ha assegurat que "continuarem col·laborant amb les dues entitats musicals que mantenen els estudis de música a la nostra ciutat perquè continuen amb aquesta labor formativa que beneficia a una gran quantitat de xiquets i joves onders. A més, gràcies a aquests convenis, la SAMVO i la UMSCO es comprometen a col·laborar amb el consistori en aquells actes organitzats o patrocinats per aquest que es requerisquen i que es fixaran durant aquest primer quadrimestre de l'any".

  Un altre dels compromisos que adquireixen aquestes societats musicals és la de mantindre els edificis dels quals disposen per a les seues activitats, així com editar en valencià tot el material que s'utilitze per a la difusió de les activitats subvencionades en aquests dos acords. "Són convenis que beneficien a totes les parts i que busquen la promoció de les activitats culturals a Onda, comptant sempre amb les associacions locals i buscant la seua promoció, ja que sempre han treballat per a la cultura ondera i són un bon exemple de la societat local", ha comentat Pastor, qui conclou dient que "des del departament de Cultura sempre estarem al costat dels creadors d'Onda i d'aquells que difonen la nostra cultura i el nostre patrimoni, com es demostra amb aquests dos acords".

  Pujar