25 de novembre de 2020 25/11/20

L'aplicació d'incidències d'Onda es converteix en la primera via d'avís en un mes

L'aplicació d'incidències d'Onda es converteix en la primera via d'avís en un mes - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  L'aplicació d'incidències d'Onda es converteix en la primera via d'avís en un mes - (foto 2)

  L'Ajuntament d'Onda va posar en funcionament fa poc més d'un mes l'aplicació ‘Onda incidències’ i ja s'ha convertit en la principal via de comunicar incidències amb un 52%, seguit per la comunicació a la Policia Local amb un 19% com a segona opció. De les 124 incidències que la ciutadania ha comunicat al consistori des de mitjan maig fins ara, 65 han sigut a través de l'aplicació mòbil. Aquesta aplicació ha sigut creada per a que els ondenses puguen donar avís de diferents problemes a l'Ajuntament de forma fàcil, senzilla i ràpida, ja siga a través del telèfon mòbil, tablet o l'ordinador. L'alcalde d'Onda, Ximo Huget afirma que “aquestes dades són positives perque mostren l'interès dels ciutadans de col·laborar per a millorar la ciutat i poder comunicar-se amb l'ajuntament d'una forma més directa, ja que pensem que entre totes i tots hem de fer créixer Onda i junts caminarem cap a l'excel·lència, augmentant la qualitat de vida de la nostra ciutat”.

  Però no solament destaca el creixent ús i comunicació de les incidències a l'ajuntament, sinó que el 66% d'elles estan finalitzades, “la qual cosa demostra el compromís i implicació per part del consistori de millorar la situació el més ràpid possible, per a nosaltres el més important són els nostres veïns i veïnes” explica el primer edil. Els principals problemes comunicats durant aquest mes han sigut sobre enllumenat i plagues amb 13 queixes cadascun i les millores en parcs i jardins de la localitat.

  Ximo Huguet indica que “el llançament d'aquesta aplicació és un pas més per a adaptar-nos a la societat digital en la qual vivim, la seua importància es veu reflectida en l'augment de la comunicació d'incidències després de la posada en marxa de la app, ja que permet a la gent poder comunicar-les a l'instant d'una forma més còmoda i ràpida. Aquesta modernització és molt important perque Onda siga una ciutat referent i seguirem avançant en aquest aspecte”.

  Pujar