4 de desembre de 2020 4/12/20

El PP lamenta l'eliminació de les jornades 'Onda, un castell per descobrir'

El PP lamenta l'eliminació de les jornades 'Onda, un castell per descobrir' - (foto 1)
  • "40.000 turistes han deixat de venir a Onda durant els 2 anys del cuatripartito, després de l'eliminació d'activitats i promoció de la ciutat com a destinació turística"

MÉS FOTOS
El PP lamenta l'eliminació de les jornades 'Onda, un castell per descobrir' - (foto 2)

El PP d'Onda ha lamentat avui que el cuatripartito haja eliminat les reeixides jornades 'Onda, un castell per descobrir' "que servien per a seguir donant a conèixer el gran potencial de la ciutat quant a recursos turístics i, en concret, el castell del segle X, una de les de la Comunitat Valenciana".

Aquestes jornades es van engegar en l'anterior legislatura i se celebraven aprofitant el pont de Maig. "Aquesta iniciativa, així com la política de promoció impulsada pel PP va fer que la fortificació passara de les 7.000 visites en 2010 a les més de 50.000 de l'últim any, i que en aquests moments ja no arriben a les 30.000. Ja que des que es contituyó la coalició cuatripartita en l'Ajuntament "s' han interromput la majoria de les accions que havia de promoció específiques de la ciutat", tal com lamenta l'edil del PP, Ramón Sebastián".

"Tota la labor que l'anterior equip de govern va dur a terme va permetre que, per exemple, es generar en les anteriors festes de la Fira d'Onda un impacte econòmic de més de tres milions d'euros, segons un estudi de la Cambra de comerç".

"A açò se li afegia la promoció del sector gastronòmic d'Onda amb els descomptes especials per als visitants i que els permetia canviar en els restaurants de la localitat després de realitzar una visita guiada gratuïta".

Sebastián explica que "Onda es va pujar a l'avantguarda del turisme i, no obstant açò, en els últims mesos totes aquestes accions s'han aparcat". De moment "la seua política s'ha centrat a boicotejar allò que funcionava però no han oferit alternatives, la qual cosa està provoncando que tots els ondenses perdem oportunitats econòmiques i de benestar".

Pujar