5 de desembre de 2020 5/12/20

El PP lamenta que el Consell no complisca amb Onda

  El PP d'Onda ha lamentat avui que el Consell seguisca arraconant a la ciutat d'Onda i, malgrat açò, l'alcalde en lloc de reivindicar “es faça fotos amb els seus amics del PSOE per a intentar recolzar als polítics amb problemes del seu partit”. De fet Huguet ha organitzat un acte perquè la consellera d'Infraestructures, María José Salvador, es faça fotos mentre el seu departament ha eliminat obres primordials per a Onda com canalitzar la Rasa Sala o les rondes.

  Des del PP han lamentat que “Ximo Huguet es faça fotos per a fer la gara-gara als seus caps” mentre “la gestió de l'Ajuntament està paralitzada” i no reclama les inversions pendents amb Onda. Casos com les rondes de circumval·lació, diners per a canalitzar la Rasa Sala i evitar, d'aquesta manera, les inundacions provocades pel PSOE per no canalitzar aquesta zona abans d'executar les obres, ajudes al casc històric, millores educatives i en infraestructures.

  El greu d'aquesta situació és que l'equip de govern popular “ja tenia previstes aquestes obres perquè començaren enguany i que, a més, la Generalitat les pressupostara però, en canvi, davant el bloqueig, l'esquerra rància d'Onda ha decidit callar”, segons el PP.

  En aquest sentit, cal recordar que el PP a Onda “sempre ha sigut un partit reivindicatiu que va aconseguir el centre de salut, per posar un exemple, o el segellat de l'abocador o un nou parc de bombers enfront d'administracions del PP” enfront del boicot de l'esquerra.

  Tal com han recordat des del PP, es tracta de la segona vegada en aquesta setmana en què l'alcalde es posiciona al costat de polítics del seu partit i en contra dels interessos dels seus veïns ja que el dimecres va dir públicament que estava a favor del desmantellament de l'hospital Provincial. 

  Pujar