20 de setembre de 2020 20/9/20

El PP lamenta el “boicot de l'alcalde al conveni amb l'Església”

El PP lamenta el “boicot de l'alcalde al conveni amb l'Església” - (foto 1)

    El Partit Popular d'Onda ha lamentat avui el boicot de l'alcalde de la ciutat, sostingut pels seus socis del cuatripartit, al conveni signat amb l'església per a recuperar de forma progressiva el patrimoni de la ciutat. Un conveni que el PP va acordar amb l'Església d'Onda i que consistia que l'Ajuntament destinava una partida per a restaurar patrimoni de la ciutat però, a canvi, l'Església es comprometia a col·laborar en les visites guiades pel ric patrimoni que posseeixen en la ciutat d'Onda.

    Tal com ha explicat l'edil del PP, Salva Aguilella, “davant a aquest acord en què quedava clar què havia de fer cada part i tothom eixia beneficiat, ara està el fet que es reuneixen i es fan fotos però no s'acorda gens en concret, després d'haver perdut any i mitjà en un acord que funcionava molt bé”.

    Gràcies al conveni de l'Ajuntament durant el passat manat es va poder restaurar, per exemple, la capella de Sant Josep del Raval. Aquest acord, que comptava amb accions concretes per a cada any, implicava anar a poc a poc millorant i recuperant l'innombrable patrimoni de la ciutat, “de forma que s'anava a convertir en un atractiu més i un reclam per al turisme”. De fet, el següent pas era restaurar la capella de Sant Vicent però no s'ha dut a terme pels complexos de l'alcalde del cuatripartito “que practica polítiques radicals el que fa que isquem perdent tots els ondenses”.

    “Durant el govern del PP impulsem la restauració del patrimoni d'Onda en majúscules, el nostre castell d'origen musulmà i que és una joia, les col·leccions d'art de les esglésies, així com elements ornamentals dels carrers com les fonts de les nostres places, per exemple”, recorda l'edil.

    Pujar