24 de novembre de 2020 24/11/20

L’alcalde d’Onda reuneix als portaveus per a consensuar el Pressupost del 2019

L’alcalde d’Onda reuneix als portaveus per a consensuar el Pressupost del 2019 - (foto 1)

    L'Ajuntament d'Onda està treballant en els pressupostos del pròxim any. Per aquest motiu, l'alcalde de la localitat, Ximo Huguet, ha convocat una Junta de Portaveus, un òrgan informatiu que s'ha recuperat durant aquesta legislatura com a punt de trobada dels principals grups polítics. Durant la reunió, l'alcalde ha explicat les grans línies que mantindran els comptes municipals el pròxim exercici i ha demanat als grups polítics la seua implicació en l'elaboració d'aquestes. Així, Huguet ha indicat que “el departament d'Hisenda, que dirigeix la regidora Silvia Cerdà, ja prepara els comptes del 2019. Volem tenir els millors pressupostos per a la localitat i per açò anem a comptar amb l'opinió del major nombre de gent possible. És una màxima del nostre equip voler construir la ciutat entre tots i en això anem a treballar. Pensem que estem en la bona línia i volem seguir escoltant les propostes de la ciutadania. I ho fem a través dels altres grups polítics, de les associacions o d'altres vies, com els Pressupostos Participatius”.

    Cal recordar que els comptes no preveuen cap pujada dels impostos i que, a més, contemplen rebaixes fiscals “per a seguir creixent com a ciutat i augmentar les oportunitats per a la ciutadania. Aquest equip de govern té molt clar que estem en el bon camí en l'avanç d'Onda, per això anem a mantenir les polítiques que ens han portat a aquesta bona senda fins al final, utilitzant totes les eines que estiguen a l'abast del consistori per a millorar la qualitat de vida dels onders, que ha sigut nostra màxima preocupació des del principi de la legislatura”.

    L'alcalde ha argumentat que “encara seguim recopilant totes les dades econòmiques per al pròxim exercici, però, com ja hem avançat als portaveus, amb la informació que tenim, sabem que els comptes del 2019 van a tenir un marcat caràcter social, de col·laboració amb el teixit associatiu de la localitat per a resultar el més inclusius possible, però també van a ser uns pressupostos inversors, ja que comptem amb els Fons Feder de la Unió Europea que vam aconseguir gràcies a l'Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible i Integrat que vam elaborar al principi de la legislatura i que va a suposar una inversió de 5 milions d'euros per a la transformació d'Onda en els pròxims anys”.

    Pujar