15 de gener de 2021 15/1/21

Juan López assumeix les regidories d'Ordenació de Territori i Habitatge a Onda

Juan López assumeix les regidories d'Ordenació de Territori i Habitatge a Onda - (foto 1)

  Juan López Peña serà el nou regidor d'Ordenació del Territori i Habitatge d'Onda. Així ho ha comunicat avui la que serà elegida nova alcaldessa d'Onda, Carmina Ballester.

  López és el número tres de la llista del PP d'Onda i és la primera vegada que ha optat per formar part d'una candidatura en la localitat. En aquest sentit, el nou regidor d'Onda assumirà les àrees d'Urbanisme, manteniment de camins i vies, serveis i manteniment de la ciutat, parcs i jardins, cicle de l'aigua, mercats, cementiri, patrimoni i habitatge… I a més gestionarà també l'Oficina municipal per a impulsar la rehabilitació d'habitatges.

  Tal com ha explicat avui López, “assumeixo el compromís de millorar Onda amb il·lusió i amb moltes ganes que amb el nostre treball puguem millorar la qualitat de vida dels veïns de la localitat”.

  Juan López explica que “volem millorar el manteniment de la localitat millori en totes les zones i prestar un servei eficaç i de proximitat a tots els onders” perquè “millorin els barris i totes les zones i pedanies del municipi”.

  “El nostre objectiu és aconseguir una Onda més propera, més pròxima i més acollidora” per aquest motiu “l'ordenació del territori sigui una de les claves perquè entre tots aconseguim una Onda millor”.

  Pujar