elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Huguet (PSPV-PSOE) demana a l’equip de govern del PP a Onda que convoque una segona ronda del Pla Resistir

Huguet (PSPV-PSOE) demana a l’equip de govern del PP a Onda que convoque una segona ronda del Pla Resistir
  • El portaveu del grup municipal socialista assegura que “només s’han pagat 338.181 euros dels més de 709.000 que conformen el pla”

El portaveu del PSPV – PSOE d’Onda, Ximo Huguet, demana a l’equip de govern del Partit Popular que convoque una segona ronda del Pla Resistir per tal de “poder ajudar a les persones i empreses que no complien els requisits de la primera convocatòria”. Huguet assegura que “només s’han pagat 338.181 euros dels més de 709.000 que conformen el pla”. A més, explica, “són molts els municipis del nostre voltant que ja han repartit la totalitat de les ajudes, des del grup municipal socialista volem que l’ajuntament faça el mateix”.

“Totes les nostres empreses han patit molt durant l’últim any, les ajudes a la resta de sectors igualment afectats de la covid-19 no poden esperar”, es lamenta el portaveu del PSPV – PSOE d’Onda. “Des del grup municipal socialista exigim a l’actual govern popular que convoque, amb la brevetat més gran possible, la segona fase del Pla Resistir per tal de repartir els més de 371.700 euros de romanent”, explica Huguet. “L’ajuntament ha de treballar conjuntament amb la resta d’institucions valencianes i estatals per ajudar als onders i les onderes”, afirma el portaveu socialista.

En total, el Pla Resistir està dotat de 709.930 euros, dels quals 106.489,50 provenen de l’ajuntament, 159.734,25 de la Diputació de Castelló i 443.706,25 de la Generalitat Valenciana. Amb l’objectiu d’injectar fons als sectors més afectats per la pandèmia, les bases de la primera convocatòria contemplaven com a beneficiàries les empreses dedicades a l'hostaleria i la restauració, el turisme, la cultura, l'entreteniment i els esdeveniments o activitats esportives. 

Pujar