10 de desembre de 2019 10/12/19

La gestió del PSPV d'Onda permet duplicar les beques a esportistes d'elit i promeses

La gestió del PSPV d'Onda permet duplicar les beques a esportistes d'elit i promeses - (foto 1)
  • El regidor socialista Francisco Chalmeta destaca l'impuls socialista a un programa que facilita la pràctica de l'esport

El Grup Municipal Socialista d'Onda reivindica “una vegada més” la gestió de l'anterior Govern liderat per Ximo Huguet que permetrà que esportistes d'elit i promeses del municipi es beneficien del programa de beques posat en marxa pel PSPV.

El regidor del PSPV Francisco Chalmeta ha explicat que “la gestió socialista ha permés duplicar el pressupost destinat a beques destinades a esportistes d'elit o joves promeses en passar de 5.000 a 10.000 euros”. Chalmeta ha subratllat que la incorporació d'aquesta partida en l'últim pressupost aprovat pel Govern municipal de Ximo Huguet “demostra l'aposta socialista per donar suport als esportistes locals i ajudar en les despeses de desplaçament o adquisició de material que comporta la pràctica d'esport”.

Els socialistes recorden que el primer any que van impulsar la iniciativa un total d'11 esportistes es van beneficiar del programa d'ajudes, una xifra que es va multiplicar per dues en 2018, quan van ser 23 joves esportistes d'elit o promeses les que van accedir al programa de beques dissenyat pel Grup Municipal Socialista.

Chalmeta ha declarat que “és una satisfacció comprovar com les polítiques socialistes continuen sent positives per als nostres esportistes perquè aqueix és realment el sentit de la política local, millorar la qualitat de vida dels nostres veïns i veïnes”.

Cal destacar que Onda figura dins de la Xarxa Espanyola de Ciutats Saludables i aquestes iniciatives, que va emprendre l'Ajuntament durant el passat mandat, pretenen contribuir a fomentar la pràctica esportiva i afavorir hàbits de vida saludable.

ocultar
La gestió del PSPV d'Onda permet duplicar les beques a esportistes d'elit i promeses
Pujar