26 de setembre de 2020 26/9/20
FIRA SANT MIQUEL

Gastronomia, música i comerç es donen la mà a Onda

Gastronomia, música i comerç es donen la mà a Onda  - (foto 1)
  • El grup Reincidents actuarà en la Fira de Sant Miquel que se celebra del 27 al 30 de setembre a Onda. A més, deu locals oferiran productes gastronòmics en una fira amb activitats i propostes per a totes les edats i gustos

MÉS FOTOS
Gastronomia, música i comerç es donen la mà a Onda  - (foto 2)
Gastronomia, música i comerç es donen la mà a Onda  - (foto 3)

Gastronomia, música i comerç es donen la mà en la popular Fira de Sant Miquel que se celebra del 27 al 30 de setembre a Onda. Una trobada amb una potent oferta gastronòmica i de concerts que va unida a l'àmplia programació preparada per a tots els públics. Onda es prepara per a acollir aquesta popular fira que obrirà les seues portes dijous que ve 27 de setembre en el Raval de Sant Josep, Calatrava, el Pla i la Font de Dins.

Què ens anem a trobar durant la fira? Des del concert de Reincidents -reconegut grup amb temes tan populars com Vicio-, activitats infantils, fins a tallers d'aliments vegetarians, de sushi o de vi, passant per tallers de manualitats o desfilades de moda, Onda es converteix aquest dijous en la capital de les compres, el menjar i la música.

La fira de San Miguel se celebra rememorant aquella que va tenir lloc en segles passats i que va ser origen de l'actual. Els establiments locals ixen al carrer durant tot el dia per a exposar els seus articles i productes artesanals en aquesta fira alhora ramadera i comercial. A més, a ella s'uneixen les degustacions gastronòmiques de plats i dolços tradicionals que s'elaboren encara amb receptes ancestrals, així com tot tipus d'oferta gastronòmica dirigida a tots els gustos i edats.

Quins són els plats forts d'aquesta edició? La 'II Fira Gastronòmica La Miqueleta', en la qual 10 locals oferiran gastronomia i copes de gran qualitat, i el 'Miquelfest', en el qual actuaran grups musicals com a Reincidents, anteriorment esmentat, o els castellonencs Malababa.

A més i com a novetat en aquesta edició, el consistori organitza 'Música jove en clau local', que comptarà amb les actuacions de Epicentre i l'Orquestra Pelillo, amb l'objectiu de promocionar grups locals.

La fira de Sant Miquel està organitzada per l'Ajuntament d'Onda, gràcies a la coordinació de les seues regidories i en col·laboració amb Hosturionda. L'alcalde d'Onda, Ximo Huguet assegura que "es tracta d'una oferta d'oci molt variada en la qual els visitants i veïns podran descobrir el nostre ric patrimoni cultural i les ofertes dels establiments ondenses i d'aquesta manera, dinamitzar l'economia local".

Gastronomia

Un altre dels plats forts d'aquesta fira és l'àmplia oferta gastronòmica que es va a poder degustar durant les diferents jornades. Així, deu locals oferiran gastronomia i copes de gran qualitat per a mostrar la gran diversitat d'oferta gastronòmica d'Onda, tot açò durant la 'II Fira Gastronòmica La Miqueleta'.

Però ja el dijous començarà la temàtica gastronòmica amb l'actuació de Kolesteruel i promoció en la cervesa. De divendres a diumenge hi haurà activitats infantils amb Sargantana Aventura. El dissabte es podrà gaudir de tallers de sushi amb Asoko, cocteleria amb Druida bar&drinks, tast de vi amb Cerveseria Panera i el Colonial Cafè efectuarà una xarra degustació de menjar vegetarià i vegà.

A més, actuarà el grup local de flamenc-pop A tu Vera i hi haurà pernil solidari a benefici de l'Associació contra el Càncer de Castelló amb Dónde María José. Ja el diumenge la fira comptarà amb tallers de cocteleria infantil amb Druida bar&drinks i Guest Bartending amb els coctelers dels '7 giggers' i conclourà amb una actuació musical del grup castellonenc Los Simples i un taller de berenar saludable infantil amb Bocatería el Cantó i actuació a càrrec de Kids & Us Onda.

Horaris

Els comerços estaran oberts el divendres de 19:30 a 23:00, el dissabte d'11:00 a 14:00 i de 17:30 a 23:00 i el diumenge d'11:00 a 14:00 i de 17:30 a 21:00. Quant a la Miqueleta, es podrà gaudir el dijous de 19:30 a 00:00, el divendres de 19:30 a 1:30, el dissabte d'11:00 a 1:30 i el diumenge d'11:00 a 21:00.

Pots trobar més informació i el programa complet en AQUEST ENLLAÇ.

Pujar