11 de desembre de 2019 11/12/19

El PP demana una línia d'ajudes per als estudiants

El PP demana una línia d'ajudes per als estudiants - (foto 1)

  El Partit Popular d'Onda ha sol·licitat al cuatripartit que creu una línia d'ajudes per als joves estudiants d'Onda "davant les constants retallades de la Generalitat Valenciana". "Des que començara la legislatura, la Generalitat ha iniciat una política de retallades que afecta a diversos sectors com les beques, les taxes universitàries, el transport i a açò s'uneix la discriminació que des de la Generalitat han aplicat als estudiants de centres concertats o privats".

  Tal com ha lamentat avui el president de Noves Generacions del PP d'Onda, Vicent Bou, "les retalles de l'esquerra radical fan que, cada vegada, hi haja més joves amb problemes per a poder estudiar".

  El popular ha explicat que "éss incomprensible que els que deien que venien a rescatar a les persones l'única cosa que facen siga realitzar retallades i s'obliden de les accions socials, d'apostar per la igualtat d'oportunitats i que vulguen apostar per la mediocritat".

  En el cas d'Onda "també han aplicat retallades a qüestions com el bus que hi havia a la UJI, el que s'engegava per a Selectivitat i a més han decidit deixar de premiar als estudiants de la ciutat amb millors expedients".
  Una iniciativa que implicava "la manera de treballar del PP que vol premiar els mèrits i l'esforç però, sobretot, que tothom tinga les mateixes oportunitats des de l'inici". Vicent Bou considera que "el cuatripartit, que ha heretat una bona salut financera, ha d'apostar per corregir aquestes retallades dels seus caps i impulsar ajudes per als ondenses que pitjor ho estan passant i per a compensar a aquells que s'han quedat fora de les ajudes per culpa de les seues retallades".

  ocultar
  El PP demana una línia d'ajudes per als estudiants
  Pujar