elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Cerdà (PSPV-PSOE) desmenteix a Ballester i defensa que “les dades mostren que l’atur al municipi, lluny de baixar, no para d’augmentar”

Cerdà (PSPV-PSOE) desmenteix a Ballester i defensa que “les dades mostren que l’atur al municipi, lluny de baixar, no para d’augmentar”
  • La regidora socialista respon davant l’anunci fet per Ballester que ‘Onda Inserta’ ha donat feina a 1.000 onders en el sector del taulell els últims mesos

La regidora del PSPV–PSOE d’Onda, Silvia Cerdà, desmenteix a l’alcaldessa del municipi del Partit Popular, Carmina Ballester, i defensa que “les dades mostren que l’atur a la localitat, lluny de baixar, està augmentant”. Cerdà s’ha expressat així després que Ballester anunciara que el programa ‘Onda Inserta’ ha donat feina a 1000 onders i onderes en el sector del taulell els últims mesos.

Onda registrava, a finals del 2019, 1.693 aturats i al final del 2020 en tenia 1.884. “Podem pensar que puja per l’efecte de la Covid-19, però al mes de maig de 2021 el nombre d’aturats ha sigut de 1.903”, explica la responsable socialista. “Per tant, si atenem a les dades de l’atur del municipi, queda clar que l’alcaldessa està mentint”, assegura Cerdà.

Tot i ser conscients que el sector ceràmic està en auge i està donant llocs de treball, des del Grup Municipal Socialista posen en dubte que només es contracte a aquelles persones que han rebut formació del programa ‘Onda Inserta’. “De ser així, l’atur deuria haver baixat en 1.000 persones o haver pujat en més de 1.000 en altres sectors”, comenta Cerdà. Siga com siga, conclou la regidora socialista, “l’alcaldessa continua amb la política de la publicitat i de l’engany quan la realitat és que, des que el Partit Popular governa, l’atur ha augmentat”.

Pujar