24 de setembre de 2020 24/9/20

Carmina Ballester presenta un programa ‘centrat en que guanye Onda’

Carmina Ballester presenta un programa ‘centrat en que guanye Onda’ - (foto 1)

    La candidatura pel canvi i per la il·lusió per Onda ha presentat avui el seu projecte amb un únic objectiu: que guanye Onda i tots els seus veïns. La candidata del PP, Carmina Ballester, ha presentat el seu programa electoral en el Casal Jove, envoltada de veïns que s'han acostat a conèixer les seves propostes.

    Ballester ha comptat amb “la gran família que són les persones que volen canviar i millorar Onda i que ajuden al fet que així sigui els 365 dies de l'any”. Ballester ha assenyalat que el programa del PP és “són mesures necessàries i que es convertiran en realitat, ja que han nascut des de la humilitat i després d'escoltar amb tot l'afecte als veïns, a les associacions, als barris, a les entitats i a tots els agents socials d'Onda”.

    La candidata popular ha explicat avui alguna de les propostes que permetran millorar Onda: plans d'ocupació, apostes per la conciliació laboral i familiar amb accions com la infermera escolar o ajudes concretes per al menjador escolar, per exemple, fomentar la igualtat d'oportunitats, impulsar les tradicions i les festes d'Onda, inversions per a millorar l'accessibilitat, evitar inundacions i millorar les comunicacions, apostar pel turisme, les empreses d'Onda…

    “Tenim un compromís amb la llibertat, amb la baixada d'impostos i amb la millora de la qualitat de vida dels veïns” i ha advertit que “si tots anem plegats, el canvi a millor és possible per al present i futur de totes les persones que vivim a Onda”.

    Pujar