23 de setembre de 2020 23/9/20

El PP baixarà els impostos a Onda

El PP baixarà els impostos a Onda - (foto 1)

    La candidata del Partit Popular d'Onda ha anunciat avui que, seguint una de les principals polítiques del PP, "baixarem els impostos al gener de l'any que ve" perquè es beneficien directament els veïns i empresaris d'Onda.

    Tal com ha explicat la candidata a l'alcaldia "un dels principis bàsics de la nostra forma de gestionar és la de baixar impostos i treballar molt per a fer més amb menys" a diferència de les polítiques d'esquerra. Prova d'açò és que l'alcalde Huguet ha decidit recaptar enguany 750.000 euros més dels impostos dels ondenses "i s'ha negat, al costat dels seus socis, a acceptar les propostes del PP per a baixar la pressió fiscal".

    En l'anterior mandat el PP ja va demostrar que es van millorar els serveis i, alhora, es van baixar els impostos. No en va, el PP d'Onda va baixar l'IBI de rústica al mínim legal permès i va baixar l'IBI urbà ho va baixar un 10%.

    Ballester assenyala que "durant més de vint anys de govern socialista a Onda, malgrat vendre solars del municipi per més de 18 milions d'euros i gaudir de les millors èpoques de l'economia, no es va baixar l'IBI. Fins que no va arribar el PP en el 2011 no es va baixar cap impost", recorda i "per a enguany pugen la recaptació i els impostos", adverteix la portaveu. Una tendència que "canviarà de forma radical una vegada el PP governe al maig a Onda".

    Pujar