elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Aquests són els llocs de treball que ofereix Amazon a Onda

Aquests són els llocs de treball que ofereix Amazon a Onda
  • El centre logístic obrirà les seues portes aquest estiu

El centre logístic d'Amazon ja està en la recta final per a començar a funcionar. Després de les primeres ofertes de treball per a llocs qualificats com a enginyers o psicòlegs, la multinacional americana ha oferit els llocs per als qui portaran la major càrrega de treball: els mossos de magatzem.

Així, l'empresa de paqueteria ha publicat llocs per a operador logístic per a jornades de 40, 32 i 24 hores, que s'ofereixen tant en la pròpia web de recursos humans de la multinacional americana com en els portals d'ocupació temporal d'Adecco i Randstad.

S'ofereixen fins a 200 vacants per a contractes de naturalesa temporal, encara que amb possibilitat de pròrroga i ofereixen un salari de 9,18 euros bruts a l'hora, amb un increment del 15% per a l'horari nocturn.

Quant als requisits, s'exigeixen una experiència d'1 a 2 anys en aquesta mena de lloc, ser major d'edat o tenir capacitat per a estar dempeus o caminant 8 hores, així com coneixements d'Excel i Word.

A més, els candidats també hauran de poder fer treballs en altura i manejar de càrregues pesades, així com bona orientació per a no perdre's entre les prestatgeries de l'enorme nau que s'està construint.

Entre les funcions apuntades està l'ús d'escàners de radiofreqüència, el moviment i la ubicació de productes, la preparació, empaquetat i expedició de comandes i la resolució dels problemes que vagen sorgint.

Pujar