Castellano

Amazon ja disposa a Onda d'un magatzem logístic per a la distribució de paqueteria

Amazon ja disposa d'un magatzem de logística i repartiment a Onda
Amazon ja disposa d'un magatzem de logística i repartiment a Onda
  • Des del ‘delivery station’ situat en la CV20 d'Onda, Amazon distribueix paqueteria des de Benicàssim al Port de Sagunt

MÉS FOTOS
Amazon ja disposa d'un magatzem de logística i repartiment a Onda

Amazon ja disposa a Onda d'un magatzem logístic per a distribuir la paqueteria a part de la província de Castelló i nord de València.

Es tracta d'un ‘delivery station’ en el qual treballen empreses de logístiques que s'encarreguen de la gestió del magatzem i del repartiment.

L'empresa que gestiona el magatizem va obrir les seues portes el passat 7 d'octubre, l'altra és una empresa amb una àmplia trajectòria en el repartiment de paqueteria i amb capacitat per a afrontar el que Amazon necessita; mentre que la tercera va ser creada fa un any, dins del projecte que la mercantil americana disposa per a ajudar emprenedors a crear la seua pròpia empresa.

Als voltants d'aquest magatzem, situat en la CV-20, ja es poden veure diàriament furgonetes d'Amazon que s'encarreguen del repartiment a domicilis dels paquets que cada dia descarreguen els camions des dels quatre centres logístics que la multinacional americana té repartits per Espanya, a l'espera de construir el cinquè a Onda, les obres del qual ja han començat. I dins del ‘delvery station’ Amazon ja està deixant la seua empremta en furgonetes i amb l'Amazon Locker.

Els camions que arriben a aquest magatzem, situat a Onda, descarreguen els paquets i les empreses allí instal·lades tracten, classifiquen i distribueixen segons les rutes de repartiment que actualment cobreixen des de Benicàssim fins al Port de Sagunt.

Fins al ‘delivery station’ d'Onda arriben camions des de diversos punts d'Espanya amb paquets preparats des dels centres logístics que a Onda s'encarreguen de classificar per rutes i la seua posterior distribució.

El futur centre logístic que Amazon està construint en el polígon Sud-13 d'Onda, en una parcel·la de 200.000 metres quadrats, l'empresa de Jeff Bezos emmagatzemarà els productes que Amazon ofereix online i que posteriorment distribuiran fins als domicilis des de les empreses de gestió i transport de paqueteria.

Pujar