elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Adeu a Mossén Domingo Galindo, rector d'Onda, un enamorat de la Verge de Lorda

Mossén Domingo Galindo, en la parròquia d'Onda on exercia el seu ministeri sacerdotal
Mossén Domingo Galindo, en la parròquia d'Onda on exercia el seu ministeri sacerdotal
  • El sacerdot, natural de la Vall d'Uixó, va morir anit de manera sobtada als 45 anys

Consternats. Així han s'han quedat els veïns d'Onda després de conéixer la sobtada mort de Domingo Galindo, rector de La nostra Senyora de l'Asunción, que va morir anit als 45 anys.

La seua mort ha deixat, també, afligits als companys sacerdots i als membres de l'Hospitalitat diocesana La nostra Senyora de Lorda on Domingo Galindo era el Consiliario.

Natural de la Vall d'Uixó, Domingo Galindo, es va ordenar sacerdot el 24 de juny de 2000 i va oficiar la seua primera missa en la parròquia La nostra Senyora de Lorda de la seua ciutat natal.

Mare de la Vall d'Uixó i pare d'Alfondeguilla, Domingo va estudiar en el col·legi Colònia Segarra de la Vall d'Uixó i en el Mater Dei de Castelló. També va ser músic del Centre Instructiu d'Art i Cultura (CIAC) de la Vall d'Uixó, on tocava el requinte. Sent sacerdot solia acudir per a celebrar la festivitat de Santa Cecilia amb el CIAC.

Domingo Galindo va ser un enamorat de la Verge de Lorda, de la Verge dels Desemparats i del convent de les Germanes Clarisses de la Vall d'Uixó.

Actualment era Arxipreste de l'Arxiprestat nº9 de La nostra Senyora de l'Esperança d'Onda, rector de La nostra Senyora de l'Asunción d'Onda, Consiliario diocesà de l'Hospitalitat La nostra Senyora de Lorda de Segorbe-Castelló, Consiliario de Lorda a Onda, membre del Consell Presbiteral Diocesà i de la Comissió Permanent del Consell Presbiteral.

La missa funeral serà demà dilluns 13 de desembre a les 16.30 hores en la parròquia La nostra Senyora de l'Asunción d'Onda, on s'instal·larà al matí la capella ardent perquè puga ser acomiadat pels seus familiars, amics i companys.

Pujar