elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

PP: "Més de 1.200 onders demanen ja una consulta popular sobre els abocadors"

PP: "Més de 1.200 onders demanen ja una consulta popular sobre els abocadors"

    "Més de 1.200 onders han demanat ja una consulta popular sobre els macro abocadors que el cuatripartito vol imposar a la ciutat d'Onda". El PP ha organitzat ja diverses peticions de signatures en el carrer el que ha permès que ja més d'1.200 ondenses se sumeixen a la petició: que es consulte als ciutadans sobre aquesta decisió de construir un marc abocador i una incineradora d'animals.

    Els populars s'han mostrat molt agraïts a tots els ondenses que s'han bolcat amb aquesta iniciativa i amb els comerços i establiments que desinteressadament col·laboren en aquesta recollida de signatures.

    La intenció dels populars és comptar amb un gran respatler social per a sol·licitar la celebració d'aquesta consulta popular. Per a açò, tal com ha manifestat la portaveu del PP, Carmin Ballester, van a continuar amb la campanya de signatures i traslladant tota la informació a la qual aconsegueixen tenir accés als ondenses, i és que tal com van expressar "malgrat els constants intents del cuatripartito per negar el que estan negociant a esquena dels ondenses, la veritat és que si després de les eleccions del 2019 a Onda torna a governar aquesta coalició d'esquerres veurem començar les obres d'aquest nou abocador i d'una incineradora d'animals morts".

    "Tornarem a ser l'escombriaire de quasi tota la província per als pròxims 20 anys amb tots els problemes que es deriven per a la nostra salut i medi ambient. Per a impedir açò, és pel que estem en el carrer demanant l'ajuda dels ondenses", explica la portaveu.

    Pujar