21 d’octubre de 2019 21/10/19

Seve accedeix a la següent ronda de l’Individual de raspall

Seve accedeix a la següent ronda de l’Individual de raspall - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Seve accedeix a la següent ronda de l’Individual de raspall - (foto 2)

  L'individual Bankia de Raspall continuarà aquesta vesprada a partir de les 17:00 hores al trinquet d'Oliva amb la partida que enfrontarà a Moncho front a Jeffry. Es tracta d'un nou duel de la segona ronda prèvia, el guanyador del qual es classificarà per a la tercera i definitiva ronda de la prèvia on ja els espera Josep de Xeraco que va superar en la seua eliminatòria per un contundent 25 per 5 a Montaner.

  A priori es tracta d'una confrontació en la qual el subcampió del Individual de 2013 parteix com a favorit, ja que es tracta d'un jugador amb major experiència que Jeffry en partides de gran nivell.

  Per altra banda, ahir al trinquet de Xeraco Seve de Villanueva de Castellón es va imposar a Néstor per un ampli 25 per 10. El vigent campió del Individual Sub-23 va signar una magnifica actuació en el seu debut en el mà a mà absolut, demostrant que té casta de campió i que serà un jugador important en un futur molt pròxim.

  El jove mitger va sumar els tres primers jocs de la partida, però a continuació Néstor va reaccionar i va estrenar el seu caseller. Inclús el següent joc també va estar a punt d'anotar-se'l però va desaprofitar un val, i finalment el joc i la partida van caure del costat de Seve. A pesar del resultat, va ser una partida intensa i guerrera on els dos jugadors van rendir a un gran nivell.

  El rival de Seve en la següent ronda de la prèvia serà Dorín, en una partida que es jugarà el divendres a Genovés, on hi haurà sessió doble del mà a mà, amb l'enfrontament entre Canari i Brisca.

  ocultar
  Seve accedeix a la següent ronda de l’Individual de raspall
  Pujar