13 de desembre de 2019 13/12/19

El públic més major també tindrà uns espectacles de qualitat en la Fira i Festes d’Oliva 2019

El públic més major també tindrà uns espectacles de qualitat en la Fira i Festes d’Oliva 2019 - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  El públic més major també tindrà uns espectacles de qualitat en la Fira i Festes d’Oliva 2019 - (foto 2)

  La Regidoria de Festes de l'Ajuntament d'Oliva ha preparat una Fira i Festes per a totes les edats i públics els dies 14, 15 i 16 de juny. Si els més menuts tenen els espectacles i les atraccions infantils, els més majors tindran el dissabte 15, a les 23.00 h, al parc de l’Estació, les actuacions de Paco Calonge i 'La Década Prodigiosa'.

  L'humor de Paco Calonge és fi i elegant. Barreja els acudits amb les imitacions d'artistes de gran prestigi, tant espanyols com estrangers: Louis Armstrong, Joe Cocker, Elvis Presley, Nat King Cole, Antonio Machín, Joan Manuel Serrat, Jose Luis Perales, Raphael o Diango. Ha actuat arreu d'Europa i d’Amèrica Llatina. I també és conegut per participar en diversos programes de televisió al desaparegut Canal 9 i TVE.

  Amb més de 30 anys sobre els escenaris i més de cinc milions de discos venuts, 'La Década Prodigiosa' ens portarà a Oliva el seu estil despreocupat, amb balls i la millor música dels anys 80. Melodies que de segur tot el públic reconeixerà i cantarà.

  Destaquem també l'actuació de l'Espai Gòspel Cor, el divendres 14 de juny a les 20.30 h, a la parada de taxis, i el Festival de la Cançó, el diumenge 16 a les 20.00 h i al parc de l'Estació.

  També per a grans i menuts tindrem la Fira Gastronòmica de les Associacions (passeig de Lluís Vives), i la Fira Artesana amb Mercat temàtic del Llaurador (passeig de l'Alcalde Juan Sancho) durant els tres dies de fira.


  ocultar
  El públic més major també tindrà uns espectacles de qualitat en la Fira i Festes d’Oliva 2019
  Pujar