20 de gener de 2021 20/1/21

El públic més major també tindrà uns espectacles de qualitat en la Fira i Festes d’Oliva 2019

El públic més major també tindrà uns espectacles de qualitat en la Fira i Festes d’Oliva 2019 - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  El públic més major també tindrà uns espectacles de qualitat en la Fira i Festes d’Oliva 2019 - (foto 2)

  La Regidoria de Festes de l'Ajuntament d'Oliva ha preparat una Fira i Festes per a totes les edats i públics els dies 14, 15 i 16 de juny. Si els més menuts tenen els espectacles i les atraccions infantils, els més majors tindran el dissabte 15, a les 23.00 h, al parc de l’Estació, les actuacions de Paco Calonge i 'La Década Prodigiosa'.

  L'humor de Paco Calonge és fi i elegant. Barreja els acudits amb les imitacions d'artistes de gran prestigi, tant espanyols com estrangers: Louis Armstrong, Joe Cocker, Elvis Presley, Nat King Cole, Antonio Machín, Joan Manuel Serrat, Jose Luis Perales, Raphael o Diango. Ha actuat arreu d'Europa i d’Amèrica Llatina. I també és conegut per participar en diversos programes de televisió al desaparegut Canal 9 i TVE.

  Amb més de 30 anys sobre els escenaris i més de cinc milions de discos venuts, 'La Década Prodigiosa' ens portarà a Oliva el seu estil despreocupat, amb balls i la millor música dels anys 80. Melodies que de segur tot el públic reconeixerà i cantarà.

  Destaquem també l'actuació de l'Espai Gòspel Cor, el divendres 14 de juny a les 20.30 h, a la parada de taxis, i el Festival de la Cançó, el diumenge 16 a les 20.00 h i al parc de l'Estació.

  També per a grans i menuts tindrem la Fira Gastronòmica de les Associacions (passeig de Lluís Vives), i la Fira Artesana amb Mercat temàtic del Llaurador (passeig de l'Alcalde Juan Sancho) durant els tres dies de fira.


  Pujar