11 de juliol de 2020 11/7/20

El pròxim dilluns 16 s’inicien els treballs d’asfaltat del carrer de Roger de Llúria a la platja d’Oliva

El pròxim dilluns 16 s’inicien els treballs d’asfaltat del carrer de Roger de Llúria a la platja d’Oliva - (foto 1)

  El Departament d'Obres i Serveis de l'Ajuntament d'Oliva, encapçalat per Miquel Domènech, informa de l'inici dels treballs d'asfaltat del carrer de Roger de Llúria a la platja en la seua totalitat, es a dir, des de l'encreuament amb c/ Mar Mediterrània fins a la plaça d'Europa.

  Aquestos treballs s'iniciaran el dilluns, 16 de setembre, a partir de les 07.00 h i la seua finalització està prevista el divendres 20 de setembre. A conseqüència dels mateixos, el vial estarà tallat al tràfic i també prohibit l'estacionament.

  L'actuació prevista consistirà en el fressat de l'actual paviment, el posterior asfaltat de la seua totalitat i la pintura viària. Dins de la mateixa actuació també es durà a terme l'asfaltat del tram del C/Pizarro on vam fer una actuació per a l'acondicionament del clavegueram i així evitar problemes posteriors per a tots els veïns.

  A conseqüència dels treballs es poden produir molèsties en la circulació durant aquestos dies. Des de la Policia Local s'ha assenyalat que els desviaments es realitzaran per Via de Ronda i Verge del Mar.

  També hem reubicat tots els contenidors de residus sòlids i de reciclatge per a una millor tasca dels operaris, en acabar les obres de reasfaltat tots els contenidors els tornarem a ubicar al seu lloc corresponent.

  "Els treballs es faran en les millors i els terminis establerts perquè el carrer s'òbriga als veïns tan prompte com siga possible, però preguem paciència als veïns perquè volem resoldre-ho de forma efectiva. A poc a poc anirem intervenint per prevenir els mateixos problemes en altres zones de la platja."

  L'objectiu del Departament d'Obres i Serveis és continuar millorant "la nostra xarxa viària dins del nucli urbà" i anar millorant i reacondicionant totes les voreres que puguen estar afectades i deteriorades, que és una necessitat molt demandada i sol·licitada durant aquests darrers anys.

  Pujar