3 de desembre de 2020 3/12/20

El pròxim 5 d’agost tindrà lloc el primer Sopar de Germanor Oliva-Sisterón

El pròxim 5 d’agost tindrà lloc el primer Sopar de Germanor Oliva-Sisterón - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  El pròxim 5 d’agost tindrà lloc el primer Sopar de Germanor Oliva-Sisterón - (foto 2)

  El comité d'agermanament Oliva-Sisterón que presideix Jose Luis Llorca, ha organitzat aquest dissabte, 5 d'agost, un sopar de germanor que tindrà lloc a la platja d'Oliva.

  A l'acte, celebrat per primera vegada a Oliva, s'espera l'assistència aproximadament de 300 persones; abans de sopar però, es realitzarà l'acte d'hissada de la bandera d'Europa; serà a les 21,00 h, a la plaça d'Europa de la platja d'Oliva. Amb posterioritat es realitzarà el sopar de germanor a l'avinguda dels Muntanyars, i aquest finalitzarà amb una discomòbil.

  En aquest sopar estaran presents l'alcalde, regidors, i la Fallera Major d'Oliva, Mireia Burgos, que serà l'encarregada d'hissar la bandera d'Europa.
  A més a més, la festa comptarà amb la col·laboració i la participació de la Junta Local Fallera, La Llar dels Jubilats i Pensionistes d'Oliva, l'Associació Cultural 'Els Amics d'Oliva', Festers del Carrer Sant Vicent, Festers del Rebollet, Associació d'AEEC, i sobretot, la gran part dels veïns de la mar, de l'Associació de la Platja, entre altres.

  "Amb aquesta activitat el que volem és donar a conéixer l'agermanament, a més de voler fer un intercanvi de costums" destaca el president, Jose Luís Llorca. També desitja que el sopar siga un èxit i que totes les persones que hi vagen disfruten molt de la nit.

  Pujar