elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Oliva reforça la desinfecció del parc caní de l’entrada al municipi amb un pla anual i dos neteges setmanals

Oliva reforça la desinfecció del parc caní de l’entrada al municipi amb un pla anual i dos neteges setmanals
  • Aquest servei no substitueix la responsabilitat dels propietaris i propietàries d’arreplegar els excrements dels gossos i apel·la al civisme de cada ciutadà i ciutadana per mantindre les instal·lacions

MÉS FOTOS
Oliva reforça la desinfecció del parc caní de l’entrada al municipi amb un pla anual i dos neteges setmanals - (foto 2)

Oliva continua treballant per mantindre els espais públics que han vist millorades les seves infraestructures i zones d’esplai. Aquesta setmana s’han iniciat els treballs de neteja i desinfecció en el Parc Caní de la Carretera N-332, junt a FRUMESA i front al Caserna de la Guàrdia Civil. 

La Regidoria de Parcs i Jardins, que dirigeix la vicealcaldessa Ana Morell, reforça la neteja d’aquesta àrea, perquè des del departament es preveu una afluència importat d’animals domèstics, i per mantindre unes condicions de salut pública i higienicosanitàries adequades així com per al control de les plantes adventícies del propi parc, segons explica el departament tècnic de l’Ajuntament en el seu informe.

L’edila responsable dels parcs de la ciutat d’Oliva ha destacat que “aquesta contractació es realitza per què escoltem als nostres veïns i veïnes i entenem que hi ha una necessitat de netejar i mantenir els espais que estem construint amb totes les ganes de poder disfrutar de cada racó de la nostra ciutat. Cal neteja i manteniment. Però també hem de contribuir, de forma individual, a que la nostra benvolguda ciutat millore i es mantinga en les millors condicions possibles” ha afegit Ana Morell.

Per la seva banda, la regidora de Benestar Animal, Anna Mena ha agraït aquesta iniciativa de la seva companya de govern i ha declarat que “de segur que amb aquestes neteges i desinfeccions setmanals, podem fer d’aquest Parc Caní un punt d’encontre on mascotes, gossos i propietaris pugam gaudir amb tranquil·litat i en bones condicions higienicosanitàries”si totes i tots col·laborem”, ha afegit Mena. 

La Regidoria de Parcs i Jardins de l’Ajuntament ha contractat aquest treballs de neteja que duraran 12 mesos i no es descarta la seva pròrroga. Les neteges es realitzaran dos vegades a la setmana.

Pujar