elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Oliva presenta el tradicional concert de Nadal de tubes

Oliva presenta el tradicional concert de Nadal de tubes
  MÉS FOTOS
  Oliva presenta el tradicional concert de Nadal de tubes - (foto 2)

  El conservatori municipal d’Oliva, Josep Climent, ha organitzat per al proper dilluns 20 de desembre a les 18'00 hores el tradicional concert de Tubes i Bombardins al parc de l’Estació. Aquest esdeveniment comptarà amb la col·laboració de les Regidories d'Educació i de Cultura, Música i Biblioteques encapçalades per la vicealcaldessa, Ana Morell i el regidor Julio Llorca. Aquesta serà la 16a edició d’aquest emblemàtic concert que comptarà  amb la participació d'al voltant d'uns 30 músics i músiques ja confirmats.

  L’equip directiu del centre, encapçalat per Tomás Estornell ha convidat, en la presentació del concert, “ a tota aquella persona que vulgui participar que vinguen proveïts de la tuba o bombardí, un faristol, un barret de Pare Noel, i moltes ganes de passar-ho molt bé”. Mentre que el cap d’estudis del Conservatori, Rafa Donet també ha volgut fer partícips als interessats i interessades en participar en aquest concert que “ho facin a l’assaig general que tindrà lloc el mateix dia del concert a les 16:30 hores. Després del concert hi haurà berenar per a tots. Us esperem”.

  La regidora d'Educació, Ana Morell ha destacat “la necessitat emocional i cultural que té la música per a donar-nos la benvinguda a les festes nadalenques. La pau i la bona armonia que ens proporciona la música és incomparable, és una necessitat i hem de recuperar aquest esperit i fer-lo durar tot l’any”.

  Per la seva banda, el regidor de Cultura, Música i Biblioteques, Julio Llorca, ha volgut remarcar que “aquest acte ja forma part de la programació nadalenca de tots els anys, on els membres del conservatori ambienten la vesprada amb temes nadalencs que ens apropen d’una manera especial en aquest Nadal encara atípic, respectant, com no, les mesures sanitàries vigents”.

  Pujar