8 de juliol de 2020 8/7/20

Oliva presenta la programació de la Fira i Festes del 2017

Oliva presenta la programació de la Fira i Festes del 2017 - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Oliva presenta la programació de la Fira i Festes del 2017 - (foto 2)

  El regidor de Festes de l'Ajuntament d'Oliva, Pepe Salazar, ha presentat hui la programació de la Fira i Festes i la Nit de Sant Joan d'Oliva 2017, que tindrà lloc del 16 al 18 de juny i el divendres 23 respectivament. Salazar s'ha mostrat especialment satisfet perquè s'ha aconseguit "millorar la programació de l'any passat, amb més activitats organitzades, i la gran majoria gratuïtes".

  Segons el regidor "hem aconseguit elaborar una programació equilibrada, per a tots els gustos i edats, i esperem que tant els ciutadans d'Oliva com els de les poblacions veïnes puguem passar tres dies de festa gran".

  El regidor de Festes ha destacat especialment els actes adreçats als joves, tant el Figatell Sound, que enguany té un cartell de més qualitat, encapçalat pel grup BOIKOT, com l'espectacle amb discomòbil de Santi Bertomeu, dj. resident de Tallarina, el dissabte 17.

  Per al públic infantil s'han organitzat novament el Tio de la Porra i també tres espectacles de qualitat, amb humor, màgia i personatges ben coneguts, des de la Patrulla Canina fins a Maria Abradelo. A banda dels inflables, el parc aquàtic, els jocs tradicionals, o la Fira d'Atraccions.

  "Per al públic adult s'han programat dos espectacles que de segur que vos agradaran: el musical CHAO CHOCHÍN amb l'humorista Eugeni Alemany, i l'espectacle de varietats del dissabte amb els reconeguts Manolo Royo, Javier Botia i Blanca Villa", ha explicat Salazar.

  "Per descomptat podrem disfrutar novament de la Fira Gastronòmica de les Associacions, la Fira Artesana amb mercat temàtic, que enguany serà romà, i també del Festival de la Cançó, que tant d'èxit va tindre l'any passat i que enguany esperem superar, ja que tant la participació com la dotació dels premis s'han incrementat", destacava el regidor responsable.

  Pel que fa a la Nit de Sant Joan (23 de juny) s'han organitzat dos espectacles per a tots els públics, amb el correfoc Penya Foc Seguit de Xeraco i també l'Orquestra Montecarlo, "que tantes ganes teníem de tornar a vore a Oliva", deia Salazar.

  "Per acabar, només em queda agrair a totes les persones que participen en la fira la seua col·laboració, especialment les associacions locals que estaran presents en la Fira Gastronòmica, l'Associació Artístico-Musical d'Oliva i el Grup Art i Dansa, i per descomptat, convidar a tots els ciutadans d'Oliva i també de les poblacions veïnes, a disfrutar de la nostra Fira i Festes, la festa oberta i participativa per excel·lència, la Festa de tots!", finalitzava el regidor.

  Pujar