elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Oliva continua recuperant les fonts de la ciutat

Oliva continua recuperant les fonts de la ciutat
  • Des de la Regidoria de Parcs i Jardins que dirigeix la vicealcaldessa, Ana Morell, s’ha remodelat la Font que hi ha front al Col·legi Hort de Palau i s’ha restaurat el seu funcionament

  • Aquesta actuació està emmarcada en la línia de treball que s’inicià amb la recuperació de la Font de la Plaça Jaume I i que continuarà amb els treballs de les Fonts del Parterre que hi ha a la rotonda del passeig amb l’Avinguda de Loygorri

MÉS FOTOS
Oliva continua recuperant les fonts de la ciutat - (foto 2)
Oliva continua recuperant les fonts de la ciutat - (foto 3)
Oliva continua recuperant les fonts de la ciutat - (foto 4)

L’Ajuntament d’Oliva i més concretament, la Regidoria de Parcs i Jardins que dirigeix la vicealcaldessa, Ana Morell, continua treballant en la línia marcada a principi de legislatura que no és altra que la de recuperar totes les fonts de la ciutat. En aquest cas, la última de les fonts que s’ha remodelat i recuperat per a la ciutadania és la que es troba front al Col·legi Hort de Palau.

Aquesta font ha tingut una actuació completa en el got, canvis en la bomba d’aigua, una adequació de gespa artificial al voltant del got de la font, la col·locació de trencadís en la mateixa font i una millora en el pas de vianants per tal d’afavorir l’accessibilitat tant al centre educatiu, com per a les persones amb mobilitat reduïda. 

La petita inversió que s’ha realitzat per millorar l'entorn i la Font és 47.271€. I l’empresa que ha executat aquests treballs és Dintel Imposta Dovela 2000 S.L que ho ha fet en 3 mesos i no sense els problemes que està patint tot el sector de la construcció i en general la societat, de subministrament de materials i productes.

Tot i això, la vicealcaldessa, Ana Morell ha valorat positivament aquestes “obres que es troben dins de les millores de les fonts de la ciutat, en el marc d'actuacions a les que ens vam comprometre, com les realitzades en la Plaça de Jaume I i les que es realitzaran al Parterre del Passeig amb l’Avinguda de Loygorri. Aquestes pròximes es faran de cara a final del present any. Una mostra més d'aquesta aposta de la delegació de Parcs i Jardins d'actuar, millorar i recuperar el funcionament de totes les fonts de la ciutat d'Oliva” ha destacat Morell.  

Pujar